Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi
Akarbaşı Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi No: 55, Odunpazarı

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

P
Konum: Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi Diğer

Tuncay Bey bel fıtığı ameliyatımı yaptı.Kendisinden çok memnun kaldım çok anlayışlı güler yüzlü.Mesai saatleri dışında bile çok yardımcı oldu.Kesinlikle tereddütsüz gidin.

Konum: Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi Diğer

Belde kayma ve kanal daralması sonucu çektiğim bütün ağrıyı ilerleyen yaşıma rağmen başarılı bir ameliyatla gideren muhteşem doktor... Ameliyat acısı çektiğim ilk gece bile bacağımdaki ağrının anında geçtiğini şaşırarak fark ettim. Ameliyat öncesi yaptığı açıklamalar çok tatmin ediciydi. Ameliyat sonrası öngördüğü tüm süreç de tam olarak tarif ettiği şekilde gerçekleşti. Doktorumuzdan çok memnunum. Kendisinden Allah razı olsun.

Konum: Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi Diğer

Tuncer hocam şahane bir doktor annemin 15 senedir çektiği ağrılara gerçekleştirdiği ameliyatla son verdi. Omuriliğindeki daralmayı açtı 12 tane de platin yerleştirdi. İki büklüm gittiği hastaneden yürüyerek çıktı. Çevremizdeki herkese tavsiye ediyoruz hocamı

Konum: Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi Diğer

Senelerdir meslek hastalığından oluşan bel kemiğimde kırık sonucu bel kayması oluşmuş. Yaptığı bütün tedaviler sonucu kaynama olmayınca ameliyat oldum. 7.5.24 tarihinde. muhteşem bir doktor. İlk gün ayağa kalktım. İkinci gün hayatıma bir nebzede olsa devam ettirebildim ve şuna o kadar iyiyim ki. Tebrik ediyorum kendisini. İlgisi detaylı açıklamaları o kadar güzel ve özenliydi ki. İşini hakkıyla yapıyor.

Konum: Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi Diğer

Yaklaşık 4 yıl önce bel fıtığı ameliyatı oldum. Sonsuz güven ile girdiğim ameliyattan belimde 6 platin ile çıktım. 15 gün sonra normal hayatıma geri döndüm Belinde platin olmayan normal bir insan olarak hayatıma devam ediyorum. İşinin ehli bir doktor. Ağrılarım şikayetlerim bitti beni hayata geri döndürdü. Ameliyat öncesi ve sonrası ilgi alakası ve beni normal hayata tekrar döndürmesi için sonsuz teşekkür ederim. Gönül rahatlığı ile gözü kapalı güvenebilirsiniz

Konum: Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi Diğer

İşinin ehli bir doktor kendisi.Yaklaşık 1,5 ay önce bel fıtığı ,belde kayma ve kanal daralması şikayetleri ile annemin ameliyatını yaptı .Annemin 30 yıllık şikayetlerine son verdi kendisi.Artık acı duymadan,rahat şekilde günlük aktivitelerine devam ediyor annem.Allah razı olsun kendisinden .Annem yeniden doğmuş gibi oldum diyor .Bilecik’ten sevgiler değerli doktorumuz.

Konum: Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi Diğer

Bel kayması ve omurilik kanal daralması için mükemmel sonuçlu bir operasyona imza atan değerli doktorum.
"Önce insan" sözünün seçkin bir örneği, hakkı ödenemeyecek harika insan.
İyi ki yollarımız kesilmiş, iyi ki sizi tanımışım. Allah yolunuzu açık, ömrünüzü uzun etsin. Biriniz bin olsun inşallah.
Saygı ve hürmetlerimle.

Konum: Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi Diğer

18 ay önce başka bir doktora bel fıtığından ameliyat olmuştum. 6 tane vida bir platin konuldu. Ameliyat öncesine göre ağrı ve acılarım daha da arttı fizik tedavi algoloji hiç biri fayda vermedi. Kaç doktora gittiysem ameliyatta bir sorun yok dediler. Taki Tuncer beye gidene kadar. Vidaları çıkartmayı tavsiye etti. Zaten o dönemde vidalar da enfeksiyon başladı acil ameliyat oldum. 1.5 ay oldu çok rahatladım iyiki Tuncer beyle yollarımız kesişmiş. İlgisi alakası ameliyat öncesi ve sonrası hep aynı yakın ilgi ve alakası için kendisine çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Allah'ın izniyle yavaş yavaş eski sağlıklı günlerime dönüyorum. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir hekimdir Tuncer Bey, iyi ki varsınız. Teşekkürler.

Konum: Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi Diğer

Yaklaşık 15 gün önce bel fıtığı ameliyatı oldum,ertesi gün taburcu oldum.,ameliyatın gecesi ayağa kalktım ve şu an hemen her işimi yapabilir haldeyim.Hem insani hem mesleki yönden harika biri Tuncer bey..Ameliyat sonrası ise kafama takılan her soruyu telefonla cevapladı.Kendisine bir de,bu sayfa aracılığıyla tekrar teşekkür ederim.

Ş
Konum: Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi Diğer

Eşimin bel fıtığı ameliyatı için gittiğimizde öncelikle korkularımız vardı. Ama hocamızın ilgi alakası ve bilgilendirmeleri ile ameliyat olmaya karar verdik. İki platin takıldı ve ameliyat sonunda eşim yeniden doğmuşçasına 1 hafta içinde normal hayatına dönüş yaptı. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum. Pişman olmucaksınız. Allah razı olsun hocam. Teşekkürler.