Özel Acıbadem Ankara Hastanesi
Turan Güneş Bulvarı 630.Sokak No:6 Or-An, Çankaya

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

2014 te acil olarak ayağımda ki parçalı kırık nedeniyle gittim.Tesadüf oldu en yakın hastaneydi.Sonrasında farklı nedenlerle Ankara nın önde gelen özel hastanelerine gittim.Hepsinin söylediği ameliyatın çok başarılı yapılmış ustaca ameliyat olduğu.Mütevazi,sizin dilinizden anlayan,acınızın farkında olan bir doktor.

Parmagimdan tumor ameliyati oldum ama tam bir hayal kirikligi yasadim tumorun bir kismi iceride kalmis hala bu tumor ve agrilarla yasiyorum ameliyat olacagim tekrar baska hastanede. doktor ve fizyoterapist elime fizik tedavi uyguladilar gunlerce bir rontgen cekmek akillarina bile gelmedi. Isim dolayisiyla ameliyat olamiyorum bu acilarla yasiyorum. Bazen iyi doktor olmak yetmiyor

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Kalça ameliyatı oldum. Teşhis nokta atışıydı . Ameliyatta çok başarılıydı . Doktorun hastayı bilgilendirmesi, ilgisi mükemmeldi.

Ben Dr.Tural Bey'e tamamen tesaduf eseri gittim.Iyi ki ona rastlamisim. Sag kolumda ve parmaklarimda muthis bir agri vardi. Dr. Tural Bey hastanin problemini cabuk kavrayan hastasini yakin takip eden hastasini olumlu motive eden kendinden emin cok zeki ve cok efendi bir doktor. Kendisine ve Fizyoterapistleri Hasan Bey'e Kubra Hnm'a Elif Hnm'a da tekrar tesekkur eder meslek hayatlarinda basarilar dilerim.

Ben Dr. Tural Bey'e Tamamen tesaduf eseri gittim.Iyi ki ona rastladim. Hastanin problemini cabuk kavrayan hastayi iyi takip eden olumlu motive eden cok zeki kendinden emin ve cok efendi bir doktor. Tedavinin etkilerini simdiden farkediyorum.Dr. Tural Bey'e tekrar tesekkur eder meslek hayatinda basarilar dilerim. Ayrica Fizyoterapistleri Hasan Bey'e Kubra Hanima ve Elif Hanima'da tekrar tesekurler. Onlarada meslek hayatlarinda basarilar dilerim. Filiz Schokker

Super Bir Doktor,ellerine Saglik. Hem hastaya ozel yaklashmasi ile hastani yari kelimesi ile anlayan doktor,hem deyerli tavsiyeleri ile cabuk ileshtiren mukemmel bir doktor.Ne Mutlu Turkiyeye Boyle bir Doktoru oldugu icin!

Profili düzenle veya yönet