Emek Mahallesi Yenice Sokak No:7, Sancaktepe
be...a
Gece asla uyutmayan bütün gece devam eden kemik ağrılarım vardı, ve romatizma tedavisi gördüğüm için bundan kaynaklandığını düşünüyordum. Turgay bey, nokta atışı bir tedavi ile çok kısa sürede geçirdi. Çok iyi bir doktor
çi...
Merhabalar ben Çiğdem
Boyun fıtığı için gittiğim doktorum tek kelimeyle harika nedenini sorarsanız bütün vitamin kan tahlilleri mi yaptı ayrıca emardan ziyade akciğer flimi gibi bir flim çekti dk sonucu çıkıyor emar tomografi fobisi olanlara şiddetle tavsiye ederim
ah...n
Bana uyguladığınız tedavide hastalıklarım tam olarak iyileşmediği gibi ağrılarım da artış da meydana geldi. Biliyorum ki iyi bir doktorsunuz ama ben sizden memnun kalmadığımı üzelerek de olsa belirtmek zorundayım...
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
nu...l
Kendileri alanında en iyisi,oldukça başarılı kesinlikle tavsiye ediyorum.Memnun kalacaksınız...
me...y
Selamlar.. Turgay beyi bir arkadaş tavsiye etti.3-4 yıldır boynumda zaman zaman ağrılarım oluyordu.. İlaç Kullanıyordum ama tam olarak geçmemişti. Ona gittiğimde bir sürü tetkik yaptı. Boyun MR'ımı çektirdi. Sonrasında uyguladığı tedaviyle ağrılarım geçti. Çok memnun kaldım. Gerçekten tavsiye ediyorum. Hocam işini çok iyi yapıyor. Saygılarımla.
lü...u
turgay demiray.fizik tedavi.tedaviden memnun kaldım.olumlu sonuç verdi ağrılarım azaldı.tabiki tavsiye ediyorum.
Turgay Demiray isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Turgay Demiray, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Turgay Demiray adresi nerede?Turgay Demiray şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emek Mahallesi Yenice Sokak No:7 Sancaktepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Turgay Demiray isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Turgay Demiray online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Turgay Demiray isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Turgay Demiray bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Turgay Demiray ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Turgay Demiray hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Turgay Demiray hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Fizik Tedavi Uzmanları
Kadıköy Fizik Tedavi Uzmanları