Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

Türkan Hocadan çok memnun kaldım.
Ümraniye eğitim araştırma hastanesinde burnumdan ameliyat oldum. Profesyonel ve işinde gerçekten harika bir doktor. Çok memnun kaldım. Hocam iyilikler hep sizinle olsun.

Konum: başka bir yer Diğer

Dr. Türkan Hanım işini hakkıyla yapan çok çok iyi bir doktor. Yıllardır kulak ve burnumdan ameliyat olman gerektiği söylendi. Ben güvenip olamadım iyiki de olmamışım. Karşıma Türkan Hanım çıktı ve rahatsızlık nedenim tamamen alerjikmiş. Şuan ilaç tedavisi görüyorum ve çok şükür çok iyiyim. Allah razı olsun Türkan Hanım.

Konum: Sivas Numune Hastanesi Muayene

Doktor Hanım .Biz hastaları ile çok yakinen ilgileniyor ve güler yüzlü muayene ediyor.Pozitif enerji veriyor. Yıllardır tanıyoruz ailecek tercihimiz Türkan Tekeş Kıncır Hanım. Allah işini rast getirsin. Saygılarınızla. Namık Kemal Ulusoy.

Allah sizden binlerce kez razı olsun hocam. Sizin gibi bir doktor Sivas için çok büyük bulunmaz bir nimet. 2 gün önce size ölü halde umutsuz bir halde gelmiştim ama şuan bana olanlara inanamıyorum. Türkan hanıma gidecek olan arkadaşlar, 1 saniye bile düşünmeyin. Çift görme, bulanık görme, kulak çınlaması vardı. Güneşe çıkamıyordum her yer gözüme batıyordu hayatım mahvolmuştu. 6 aydır gitmediğim doçent doktor ve profösör doktor kalmamıştı. Ama anladımki doktorluk çok okul okumayla dersle kitapla doçentlikle profösörlükle olmuyor. Önce Allah'ın izniyle sonrada Türkan Hanımın tedavisiyle ayağa kalktım çok şükür. Ve tedavimin bugün 2.günündeyim sadece. Tedavimin bitmesine 1 ay var ve 2 günde bana bu olanlara inanamıyorum. 6 aydır kullanmadığım ilaç gitmediğim doktor kalmadı yaşım 21 ve o kadar kötüydüm o kadar umutsuz çaresizdim ki intihar etmeyi planlıyordum. Allah'ıma şükürler olsun ki beni Türkan hanımla karşılaştırmış ona muayne olma şansı vermiş. Size ne kadar teşekkür etsem azdır Türkan hocam. Allah sizi başımızdan eksik etmesin çok uzun ömürler versin.

Allah türkan hanımdan razı olsun , iki gün önce septum devüasyon ve konka amelıyatı oldum suan evımden yazıyorum amelıyattan korkanlar hıc korkmasın turkan hanım alanında 1 numara anlatarak ve tatlı dıliyle amelıyatımı yaptı morlugum falan hıc yok cok sukur bedenen 10 numarayım sadece burun tıkanıklık sorunum var ama amelıyatımın 3.günü gayet normal

Kendisine muayene oldum. Verdiği İlaçları kullanıyorum ve memnunum
Önümüzdeki hafta ameliyat olacağım hocamıza ve gelişmelerden sizleri de bu site aracılığıyla haberdar edeceğim.

T

türkan hocam allah razı olsun bugun muaine oldum yine memnunum yine bu güler yüzlülüğünüz zaten hastayı piskoljikmen düzeltiyor

branşında bır numara güler yüzü ilgisi cana yakın bır hastanın bekleyebıleceği tüm ilgi alaka bılgı anlaşılır dilde anlatımı hastanın yakın gözetimi mükenmel ve melek gibi bır insan ..

Hastaları ile iletişimi mükemmel bir doktor, Kamuda böyle iyi bir iletişime sahip bir doktor bulmak zor.

değerli hocam o kadar mükenmel güler yüzlü hastasıyla yakınen ılgıli sempatik işinin gerçek ehli ya hocamı anlatmaya kelimeler yetmez iyiki türkan hanımı tanıma buldum sayenızde şimdi daha iyiyim..TEŞEKKÜR EDERİM DEĞERLİ HOCAM

Profili düzenle veya yönet