Lisansını tamamlarken aynı zamanda Pamukkale Üniversitesi'nde Aile Danışmanlığı teorik ve uygulamalı eğitimini tamamlamıştır.
Ayrıca Bilişsel Davranışçı Terapi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Aile ve Çift Terapisi Eğitimi ve Çocuk Değerlendirme ve Dikkat Testleri Eğitimi, Travma ve Psikososyal Destek,Yetişkin Klinik Değerlendirme ve Psikoterapi Uygulamaları eğitimlerini tamamlayan Türkan Özdemir şuanda Dokuz Eylül üniversitesi Aile Danışmanlığı bölümünde yüksek lisansını tamamlamak üzeredir. 2021 yılından beri Ege Gelişim Aile Danışma Merkezi’nde Aile Danışmanı olarak danışanlarına hizmet vermektedir.
Mansuroğlu Mahallesi 1593 / 1 Sokak No : 2 Lider Centrio A Blok Kat :1 Daire : 1, Bayraklı
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Aile Danışmanlığı Randevusu
Eğitim Danışmanlığı
Sorunlu Aile İlişkileri Terapisi
Çocuk ve Ergen Terapisi
a....k
Éşimle evliliğimiz çıkmaza girmişti Türkan hanıma internet üzerinden yorumlara bakarak gittik kendimin farkına varmamı sağladı başkalarının duygularına hapsolmuş kendi yolunu kaybeden bu kıza yolunu bulması için sabırla güler yüzüyle bilgisiyle çok yardımcı oldu herkese tavsiye ediyorum iyiki karşılaşmışız
fh...
Zorlu bir nişanlılık sürecinden geçiyorum. Objektif bir bakış açısına ihtiyacım vardı. Bunalmış bir haldeydim. Güler yüzü ve içten yaklaşımıyla güven ortamı hemen oluşuyor. Kendinizi sürece bırakıyorsunuz. Sürecim devam ediyor. İyi ki tanışmışız. Gönül rahatlığıyla Türkan hanımı tercih edebilirsiniz.
ha....
Evliliğimizde çıkmaza girdiğimiz artık buradan dönmez dediğimiz bir noktada tanıştık Türkan hanımla.Birşeylerin değişeceğine dair pek umudum yoktu ama sihirli bir değnek gibi öyle bir dokundu ki hayatımıza bakış açımı tamamen değiştirdi,evliliğimiz başka bir boyuta geldi ve çözülmez sandığımız herşey çözüldü.Ben başka bir ben oldum seanslardan sonra.Hayatımıza böyle dokunduğu için kendisine çok teşekkür ediyorum,hala anıyoruz ve güzelliklerle bahsediyoruz kendisinden. Keşke daha bilinçli olsaydık da evlenmeden önce gitseydik terapiye. İyi ki varsınız Türkan hanım
Türkan Özdemir
Değerli danışanım bu güzel sözleriniz beni çok mutlu etti,teşekkür ederim. Kendinizi anlama gayretinizi, hayatınızda yaptığınız güzel değişimleri takdir ediyorum. Sizin gibi güzel insanla tanışmak benim için de harika bir deneyim oldu. Güzel ailenizle ömür boyu huzurlu bir evlilik diliyorum.
ha...a
Eşimle sürekli kavga ediyorduk. Evimizde huzur kalmamıştı artık. 2 tane kızımız var onlar da çok hırçınlar. Evde huzur kalmadı. Her yolu denedim ama olmadı boşanmaya Bike düşündüm. Ama sağolsun bir arkadaşım Türkan hanımı tavsiye etti. Eşime söylediğimde terapiye gelmek istemedi ama ben tek de olsa 3 seans gittim Türkan hanıma. Hayatımda aldığım en doğru kararmış. Tek başına olur mu demeyin bir kişi bile bir çok şeyi değiştirebilir. Ben de bu kadar değişimi beklemiyordum. Eşim bile bendeki farkı kızlarımızdaki değişimi gördü. Evet kızlar bile daha sakin mutlular. Şimdi eşim de benimle terapiye geliyor. Türkan Hanım bana huzuru verdi resmen. Meğer ne çok sorunu kavga etmekten göremiyormuşuz. Kavga ederek aslında problemlerden kaçtığımı farkettim. Eşim de Türkan hanımdan çok memnun. Asla eleştiri kabul etmeyen birisi normalde. O bile bana kendi hataları için özür diliyor. Nasıl teşekkür etsem bilemiyorum Türkan hanıma. Ama eğer siz de benimle benzer durumu yaşıyorsanız mutlaka Bi kere bile olsa Türkan hanımla görüşün derim.
al...r
Yıllardır aşmaya çabaladığım özgüven sorunum vardı.Çocukken yaşadığım aile içi travmalarım da üzerine eklenince neredeyse depresyonun kıyısındaydım. Kimseye güvenemiyordum. problemimi çok güzel anlayıp bana daha ilk görüşmeden çok iyi geldi Türkan Hanım. Zaten ilk seansa gittiğimde güler yüzlü sevecen haliyle sanki yıllardır ona geliyormuşum hissi oluştu bende. 6 seanstır görüşüyoruz. Her seanstan çıktığımda iyi ki diyorum. Özgüvenim yerine geldi. Gerçekten Türkan hanımı çok seviyorum, bana çok faydası oldu. Artık ezik içine kapanık değilim. Hayattan zevk alabiliyorum. Kendisine çook teşekkür ederim. Her seansı heyecanla bekliyorum. Herkese tavsiye ederim. Asla pişman olmazsınız.
z.....
Türkan hanıma doktortakviminden ulaştım. Yapılan yorumların olumlu olması beni Türkan hanıma yönlendirdi. Aile terapisi almak için eşimle birlikte başvurduk. Şu ana kadar her şey güzel gidiyor. Daha henüz sonuca ulaşmadık. Seanslarımız devam ediyor. Bizi ilgiyle dinliyor. Anlattıklarımızdan yola çıkarak yaptığı çözümlemeleri bize çok yardımcı oluyor..
Eşimle son dönemde tartışmalarımız, kavgalarimiz bir hayli artmıştı. Birbirimizi surekli eleştiriyor ve bir taraf digerini hic dinlemiyordu. Tabi bu tartışmalar kimi zmn kucuk kizimin onunde oluyordu. Haliyle bu durum onuda cok üzüyordu. Esim aile danışmanına gitmeyi teklif ettiginde, açıkçası bunun bir işe yaramayacağını düşünüyordum. Cunku esimin degismeyecegine inaniyordum. Artik kimi tartismalarda bosanma kelimesi de sıkça kullanılmaya başlandı. Ne kaybederim ki diye düşünerek turkan hanimdan randevu aldik. Ve ilk seansta dusundugum gibi yine epey hararetli tartisma ve eleştirileri karsiliklik birbirimize yönelttik. 6 seans geride kaldi ve su an birbirinizi dinliyoruz,anlamaya calisip, daha alçak sesle konusuyoruz. Kızımız daha mutlu. Aslında o kadar basit şeyler için birbirimizi ne derece yiprattigimizi farkettik. Bu farkindaligi sağlayan ve ofke kontrolü ile ilgili etkili tavsiyelerinden dolayi türkan hanima çok teşekkür ediyoruz..umarim devam eden seanslarda hersey daha da guzel olur.....tekrar tekrar tesekkurler.
Türkan Özdemir
Bazen içine düştüğünüz zor kuyulardan çıkmaya dışarıdan ip sallayan biri gerekir. Fakat o kuyudan çıkmak için hem ipe hem gayrete ihtiyaç vardır. Çabalayarak çok kısa zamanda güzel değişimler elde ettiniz. Gayretinizi kutlarım. Bu hayat yolculuğunda size katkım olduysa ne mutlu bana.Güzel görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Sevgilerle...
ze...r
Türkan Hanım’da evliliğe dair bütün soru işaretlerimin cevabını buldum diyebilirim.
Güler yüzü ve samimi yaklaşımıyla kendimi her daim rahat hissediyorum.
Evliliğe dair korkularım, alacağım sorumluluklar, farklı bir hayata geçiş süreçlerini beraber aştık.
Şuan nişanlımla olan ilişkimizin sorunsuz gitmesinde emeği büyük.
Sakın ne gerek var diye düşünmeyin. Bu tür destekler olumlu ve huzurlu bir evlilik için her daim şart.
Evliliğe dair korkunuz geçimsizlik, iletişim bozukluğunuz varsa kesinlikle danışmalısınız. Zaten 1.görüşmeden sonra devamlı gitmek isteyeceksiniz.
Teşekkürler Türkan Hanım.
hi...t
Türkan Hanım sayesinde planlı ve programlı olmayı en önemlisi de yaptığım programa istikrarlı bir şekilde uymayı öğrendim. Görüşmelerimiz neticesinde okul başarı grafiğim her geçen gün arttı ve süreç sonunda hedeflerime ulaştım. Belirli aralıklarla yaptığımız görüşmeler neticesinde kriz anına karşı sakin yaklaşımından ve süreç boyunca bana hissettirmediği profesyonelliğinden çok etkilendim. Ayrıca programa özentili yaklaşımı ve kaldığımızı yeri çok iyi hatırlaması benim için oldukça önemliydi. Keşke daha uzun görüşme fırsatım olsaydı diyorum. Güler yüzü ve samimi yaklaşımı ile okul başarıma katkı sağladığı için Türkan Hanıma çok teşekkür ediyorum. En kısa sürede tecrübelerinden ve yol göstericiliğinden tekrar yarlanmayı sabırsızlıkla bekliyorum.
f.....
Türkan Hanıma ilk gittiğimde berbat giden bir evliliğin içerisindeydim. Hergün tartışmalarla geçen, zaman zaman ayrı evlerde yaşadığımız, bazen her şeyi geride bırakmak istiyordum fakat çocuğumun oluşu bana engel oluyordu. Değer vermeyen bir eş, sevgisiz bir aile içindeydi çocuklarım. Hani sihirli bir dokunuş derler ya tamamen öyle oldu seanslara başladıktan sonra. Kendimizde eksik, yanlış olan davranışların neler farketmemizi sağladı, yaşamımız farklılaşmaya başladı, eşimle sanki yeni tanıyorduk birbirimizi, artık hayata karşı çok farklı bakıyordum yaşam sevincimi kazandım yeniden. Yolculuğumuz boyunca bize çok güzel rehberlik yaptığı için kendisine minnettarım, her seans, sonrasında verdiği ödevler yeni açılımlar getirdi bize. Danışmanlık almaya karar verdim fakat seanslar başlamadan önce bir şeylerin değişeceğinden çok umutsuzdum. İyi ki gelmişim iyi ki Türkan Hanımı tanımışım. Güzel anılarımın mimarı oldu.
Türkan Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Türkan Özdemir, Aile Danışmanlığı. Size Türkan Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Aile Danışmanlığı Randevusu, Cinsel Terapi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Aile İçi İletişim Sorunları.
Türkan Özdemir adresi nerede?Türkan Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu Mahallesi 1593 / 1 Sokak No : 2 Lider Centrio A Blok Kat :1 Daire : 1 Bayraklı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Türkan Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Türkan Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Türkan Özdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Türkan Özdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Türkan Özdemir hangi dilleri konuşuyor?Türkan Özdemir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Türkan Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Türkan Özdemir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Türkan Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Türkan Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Türkan Özdemir hangi sigortaları kabul ediyor?Türkan Özdemir, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Türkan Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.