2010 yılında yeniden İstanbul'a döndüm. Birkaç yıl özel hastanelerde çalıştıktan sonra 2013 yılında Dünya Ticaret Merkezi'nde muayenehanemi açtım.
2011 yılından beri Lazer Fiziği üzerine çalışmaktayım. Geniş bir yelpazede estetik plastik cerrahi alanındaki birçok ameliyatlı ve ameliyatsız girişimi lazer yardımı ile yapmaktayım. Özellikle çalışmayı sevdiğim alanlar lazerli ameliyatlı ve ameliyatsız estetik girişimler, izsiz üst dudak kaldırma, bişektomi ile yanak inceltme, dudak ile ilgili her estetik çalışma, yüz gençleştirme ve kontürleme ile vücut kontürlemedir. Lazerin de dahil olduğu genital estetik de uzun yıllardır çalıştığım özel bir alandır.
Karat 34, Yenibosna Merkez Mahallesi 1. Asena Sokak , 34197 Bahçelievler/İstanbul, İstanbul
Abdominoplasti
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Türker Özyiğit Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Kalıcı Makyaj
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Türker Özyiğit Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Post-Bariatrik Cerrahi
PRP
PRP Saç Tedavisi
Türker Özyiğit Muayenehanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
Ulterapi
Ultrason Destekli Lipoplasti
Variköz Ve Spider Venlerde Kozmetik Cerrahi
Vücut Şekillendirme
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Gerdirme
or...e
Merhabalar ben Danimarkadan yaziyorum. O kadar arastirmadan sonra isinde usta olan bir doktor buldum. Türker bey herseyi cok güzel anlatti ve aklima takilan ufak bir sey bile birakmadi :). Nisan ayinda meme büyütme ameliyati oldum ve gögüslerim bomba gibi oldu, cooook mutluyum. Cok naturel görünüyor bu da benim hosuma daha cok gidiyor. Cok tsk ederim.
ga...e
merhabalar doktor bey...size tekrardan teşekkür ederim...sayenizde doğuştan bu yana taşıdığım benimden kurtuldum...önyargılarımdan dolayı hep korkum vardı ama korkulacak hiç bişey yokmuş...tekrardan teşekkür ederim...
Türker Özyiğit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Türker Özyiğit, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Türker Özyiğit tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Baldır Protezi, Kalıcı Makyaj, Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme), Mikrodermabrazyon, Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme), Burun Estetiği, Göz Kapağı Germe, Kaş Kaldırma Kozmetik Cerrahisi, Lokal Anestezi.
Türker Özyiğit adresi nerede?Türker Özyiğit şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karat 34, Yenibosna Merkez Mahallesi 1. Asena Sokak , 34197 Bahçelievler/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Türker Özyiğit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Türker Özyiğit online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Türker Özyiğit isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Türker Özyiğit, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Türker Özyiğit hangi dilleri konuşuyor?Türker Özyiğit ile İngilizce, Arapça dilinde konuşabilirsiniz.
Türker Özyiğit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Türker Özyiğit bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Türker Özyiğit ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Türker Özyiğit hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Türker Özyiğit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra