Böbrek Kanseri Laparoskopik (Kapalı) Ameliyatları
Sistoskopi
Sistoskopi Ve Üreteroskopi
Sistoüretroskopi
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi
Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP)
Üreteroskopik Taş Cerrahisi
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi
Üroloji uzmanlık eğitimini 2011 yılında İstanbul Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalında tamamladıktan sonra 2011-2017 yılları arasında İstanbul Tıp Fakültesinde uzman olarak çalışmaya devam ettim. Sorbonne Université, Pierre et Marie Curie Paris VI, Tenon Hastanesi, Endoüroloji Bölümünde 2015 yılı Şubat ayında gözlemci olarak bulundum. Doçentlik ünvanını 2017 yılında aldım. 2011 yılından günümüze üriner sistem taş hastalığı ile ilgilenmekteyim. Bu alanda araştırmalarıma, eğitim ve hizmet vermeye İstanbul Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalında öğretim üyesi olarak devam ediyorum.
eb...r
Babam kilo verme ve iştahsızlık sebebi ile bir kaç doktor ile görüştü. Böbrek kanseri tanısı konuldu. Bunun üzerine konusunda uzman doktor ve hastane arayışına geçtik. Çok şükür bir akraba vasıtasıyla profesör Tzevat (biz ona Cevat hoca diyoruz) beye ulaştık. İlk randevudan itibaren her şeyle ilgilenip bizleri hem aydınlattı hemde yüksek moralle bu güne taşıdı. Babama yarın önemli bir böbrek ameliyatı yapacak. Ardından hem böbrek hem akciğer tedavileri başlayacak. Bu süreçte de doktorumuzun yanımızda olacağını bilmek babama ve ailemize güç veriyor. Cevat hoca ve tüm ekibine başarılar diliyorum.
Aynı hastanede çalışıyordum.Mesane kanseri nedeniyle tedavi gördüğüm sırada tanıdım. Hekimler hastalıklarının seyrini bilirler. İyi bir insan olması, kibarlığı efendiliği iyi bir hekim olması etkiledi. Kontrollerimin ve takibimin onun tarafından yapılmasını istedim. Çok memnunum Herkese tavsiye ederim.
Dr.Tzevat beyle e bir doktor arkadaşımın tavsiyesiyle 8 sene önce tanıştım .Mesane kanseri hastalığımı başarılı ameliyatlar ve ilaç tedavileri ile ilerlemesini durdurdu .1yıldır hiç bir sıkıntım kalmadı.Ama 4ayda kontrollerimi aksatmıyorum Hep tıbbi ve ilgisiyle benim yanımda oluyor .Birkaç arkadaşıma da Dr.Tzevat beyi önerdim Onların da tedavileri başarıyla devam ediyor.Kendisinden her yönüyle çok memnunum
v.....
2017 yılında ameliyat oldum, mesaneden çok yeni oluşan bir tümör alındı. ameliyatımdan sonra yoluma Dr. Tzevat Tefik ile devam ettim .Geçirdiğim ameliyattan sonra senede bir Tzevat bey tarafından kontrollerim yapılıyor, birkaç senedir kendisi doktorum. Mesleğine olan saygısı ve hastasına olan ilgisi ile gerçekten çok güvendiğim kendisiyle tereddütsüz yoluma devam ettiğim çok başarılı ve çok değerli bir hocam, doktorum Tzevat beyi arayış içinde olan tüm hastalara öneriyorum. Şikayetlerim ve tedavi sürecim hakkında yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen saygıdeğer hocama, teşekkür edeiyorum.
k.....
Tzevat Bey'e babamın böbreklerinde taş vardı bu yüzden başvurduk. Tedavimizden çok memnun kaldık. Ekipten de çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ediyorum.
i̇....
Tzevat Bey'e başka bir meslektaşının tavsiyesi sayesinde tanıştık. 2 yaşındaki oğlumdaki böbrek taşı nedeniyle başvurduk. tedavi sürelerimiz çok olumlu ve iç rahatlatıcı şekilde sürdü her sorulan soruya açıklayıcı ve rahatlatıcı cevaplar aldık çevremize tavsiye ediyoruz
Doç.Dr.Tzevat Tefik bey'e İnternet sitesinden bulup kendisine ulaştık. Mesane kanseri hastalığımdan dolayı başvurdum. Doktorumun tedavim sürecimdeki ilgi ve alakası dan memnunum . Doktorumun güler yüzlü olması,beni hastalığım hakkında bilgilendirmesi,sorduğum sorulara sakin ve sabırla cevap verme özelliklerini memnun edici buluyorum. Doktorumu herkese tavsiye ederim
Doktor beye arkadaşım tavsiyesi üzerine ulaştım. Böbrek taşı için kendisine başvurdum. Çok iyi alakalı insana güven veren hiç bir ayrıntıyı atlamak istemeyen mükemmel bir doktor. Kesinlikle herkese tavsiye ederim özel muayeneye gitmiş gibi ilgi görüyorsunuz.
Kıymetli doktoruma bir tanıdığımın kanalıyla ulaştım.Sol böbreğimdeki taşlarla ilgili korkunç ağrılarım vardı.İşinin ehli olan doktorum sayesinde uzun bir süreçle birlikte tedaviye başladık.Yaşım ve diğer hastalıklarım olduğu için doktorumun işi zordu.Ama Dr TZevat bey ‘in verdiği moralle ve tedavi ile bu süreci atlattık .Sonucunda ameliyatımı büyük bir özveriyle başardı ve beni hayata döndürdü.Özelliklerine gelince son derece mütevazi işini titizlikle takip eden ,pozitif kişiliği ile yaşantımda önemli bir yer kaplayan ailemizden biri olan bu kıymetli insanı herkese tavsiye ediyorum ve edeceğimde .Kendisine sevgi ve saygım sonsuzdur.
b....
Tzevat Bey harika, çok iyi, alçak gönüllü, hastasıyla yakından ilgilenen bir doktor. Kendisine farklı bir doktorun tavsiyesi üzerine eşim için muayene olduk. Eşimin 2 kere böbrek taşı kırma işlemini yaptı. Böbrek yetmezliğine gidecekti ama kurtararak ameliyatını gerçekleştirdi. Tzevat Bey'den çok memnunuz. 6 ayda 1 kontrollerimize kendisiyle devam ediyoruz.
Tzevat Tefik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tzevat Tefik, Üroloji. Size Tzevat Tefik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Radikal Nefrektomi, Parsiyel Nefrektomi, HoLEP Prostat Ameliyatı, Mikro Perk, Böbrek Kanseri Laparoskopik (Kapalı) Ameliyatları, Endoüroloji, Lazer ile Taş Tedavisi, Böbrek Taşı Cerrahisi, Perkütan Böbrek Cerrahisi.
Tzevat Tefik adresi nerede?Tzevat Tefik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Topkapı, Turgut Özal Millet Cd, İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tzevat Tefik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tzevat Tefik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tzevat Tefik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tzevat Tefik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tzevat Tefik hangi dilleri konuşuyor?Tzevat Tefik ile İngilizce, Rumca, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Tzevat Tefik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tzevat Tefik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tzevat Tefik hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Tzevat Tefik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tzevat Tefik hangi sigortaları kabul ediyor?Tzevat Tefik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar