Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ne...
Telefon numarası doğrulandı
Tek kelime ile harika bir doktor olan sevgili Ufuk hocam iyi ki tanımışım sizi, beni size yönlendirdiği için diş hekimime de ayrıca teşekkür ediyorum.
İleri düzeyde kemik erimesi sorunu ile gittim kendisine . Tek çözüm kalçadan alınacak kemiğin çeneye konması dendi. Her aşaması zorlu bir süreç ama sayesinde guven içinde geçti. Ameliyat öncesi ve sonrası esirgemediği güleryüzü, tatlı dili sabrı anlayışı hatta şefkati için sonsuz teşekkürler. Mesleki bilgi ve deneyimiyle de kendine hayran bırakan çok sevgili Ufuk hocam iyi ki varsınız , iyi ki tanımışım sizi :)
Ufuk Tatlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ufuk Tatlı, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi.
Ufuk Tatlı adresi nerede?Ufuk Tatlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Balcalı Sarıçam
- Belediye Evleri Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı No: 234 Çukurova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ufuk Tatlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ufuk Tatlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ufuk Tatlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ufuk Tatlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ufuk Tatlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ufuk Tatlı hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ufuk Tatlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Sarıçam civarındaki ilçelerden bazıları