Talatpaşa Bulvarı Adnan Saygun Cad. Samanpazarı, Altındağ
i̇...e
Sayın hocamla 2018 de Diyarbakır da geçirdiğim trafik kazasında tanıştım. Elimde travmatik kırık ve tendon kopmaları vardı. Allah razı olsun yaptığı ameliyat sonrası elim eski haline döndü. İyi ki kaza yaptığım zamanda Diyarbakır daymış.
i̇...
Tam anlamıyla harika bir insan aynı zamanda mesleki olarak da, bilgi ve tecrübe olarak hiç şüphe duymadan güvenilecek bir hekim. 13 yaşındaki çocuğumun el bileğindeki madelung deformitesi hastalığı ile ilgili yaklaşımı, uygulanacak tedavi konusunda yaptığı açıklamalar çok umut verici.
em...e
Ben tam 10 yil bilekten kirikla ugrastim herhastahaneye gittigim de alciya alip alip gonderdiler ama bu doktor konusmasindan tutun yaptigi ameliyat bilgilendirme ameliyat sonrasi surec hepsinde hem cok iyi hem cok anlayisli Allah razi olsun elinden geleni yapti beni kiriktan kurtardi
ay...n
Merhaba benim radius kemigimde parcalanmalar vardi.benim için çok zor bir donemdi.kemigim parçali oldugu için kaynamadi.kızım düsüp el bilegimi kirildigimda 10 aylikti.cok zor gunlerdi benim icin.iyi olamayacagimi dusunuyordum.cok agrim vardi ve elimi kullanamiyordum.kötü durumdaydı.ugur bey sayesinde hiç kullanamadığım elimi kullanabiliyorum.ameliyatımda tedavi sürecimde çok yardımcı oldular.tanıdıgim en merhametli işini düzgün yapan mükemmel bir doktor.onun hakkını ödeyemem.iyiki varsınız.sizin sayenide bizlerde sağlıklıyız..iyiki sizinle karşılaştım..çok ama çok teşekkürler...
mi...r
Şimdiye kadar karşılaştığım en iyi doktor. Bu kadar mesleğine önem veren, özenli ve özverili bir hekim görmedim. Çaresizce gezdiğimiz onca doktordan sonra gerçekten ilaç gibi geldi. Çocuğumu güvenle emanet edebildim. İyileşmez diyenlere inat şimdi hoplayip zıplayıp kosabiliyor kızım. Sağolun doktor bey, Allah razı olsun sizden.
me...a
Gerçekten işini iyi yapan ende doktorlardan biri allah razı olsun ameliyat olmadan kaynama oldu 9haftalik bir kontrol edip tekrar iyi oldum simdi herkese oneri yorum hocamı
tu...a
Çok iyi ve mesleğinde her tür etik özelliğe sahiptir.
Uğur Bezirgan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Uğur Bezirgan, Ortopedi Ve Travmatoloji, El Cerrahisi.
Uğur Bezirgan adresi nerede?Uğur Bezirgan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Talatpaşa Bulvarı Adnan Saygun Cad. Samanpazarı Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Uğur Bezirgan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Uğur Bezirgan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Uğur Bezirgan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Uğur Bezirgan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Uğur Bezirgan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Uğur Bezirgan hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Uğur Bezirgan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Etimesgut Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Gölbaşı Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Mamak Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (5)Altındağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Altındağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Altındağ bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Altındağ bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Altındağ bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Altındağ bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Altındağ bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Altındağ bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Altındağ bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Altındağ bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Altındağ bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Altındağ bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Altındağ bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Altındağ bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları