Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi
Kazlıçeşme Mahallesi Zakirbaşı Sokak No:32, Zeytinburnu

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi Diğer

İyiki siz Uğur hocam hayattaki şansımız oldunuz herşey için Allah bin kere razı olsun sizinle güvenle bebeğimi kucağıma aldım

Konum: Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi Diğer

HSurp Pirgiç hastanesinin kadın doğum bölümüne kontrol için gittiğimde kistimin olduğunu ve ameliyatla alınması gerektiğini, muayene sonrasında konu hakkında ayrıntılı bir şekilde bilgi veren güven aşılayan, samimi hasta-doktor lişkisini, hem mütevazi hem sınırını koruyan bir doktorla karşılaştım: Kendisi Uğur Hanım'dı. Ameliyat öncesi başka bir doktorla görüşmeye gerek bile duymadan, güler yüzü ve samimiyetinden dolayı hemen kararımı o an vererek birkaç gün içinde ameliyatımı oldum. Ve ne kadar doğru karar verdiğimi anladım. Hastanız Nejla Zengin

Konum: Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi Diğer

9 ay boyunca gebelik takibini yapan doktor doğum sancılarım başlayınca kendisine tüm gün boyunca ulaşamadık. Daha sonra şehir dışında olduğunu söyledi bizde bu süreçde ne yapacağımızı sorduk bize başka bir hastaneye gitmemizi söyledi. Kendi çalıştığı hastaneyi aradığımızda 1 hafta olmayacağını ve yıllık izinde olduğunu hastalara bilgilendirme yapıldığı söylendi. Bize bu şekilde bilgilendirme yapılmadı ve 9 ay boyunca planladığım doğumu farklı bir hastanede ve başka bir doktorla gerçekleştirdim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Konum: Özel Safa Hastanesi Yenibosna Diğer

Bütün hamilelik sürecini dogumumu kendisinde gerçekleştirdim. Iyiki denk gelmişim Bütün korkumu geçirdi hep destek oldu kendisine sonsuz teşekkürler

Konum: Özel Safa Hastanesi Yenibosna Gebe Takibi

Hastasıyla bu kadar yakından ilgilenen vede bu kadar içten bır doktorla ilkkez karşılaşıyorum güler yüzü ilgili tavrı için çok teşekkür ediyorum ❤ben doktorumu buldum.

HOCAM bende sizin hastanizim 2012 haziran 1inde doğum yaptım hamileliğim boyunca size geldim doğumum da da siz vardınız Allah razı olsun herşey için teşekkür ederim sagolun hakkınızı helal edin

Ç

doktorumu kaybettim :( hastaneye gittim ve sizin ayrıldığınızı söylediler. oysa sizden başka kimseye güvenemem ben artık :( en zor zamanlarımda desteğiniz cesaretiniz olmasaydı okadar sıkıntıyla başa çıkamazdım. size tekrer ihtiyacım var..

T

dr uğur hanıma çok teşekkür ederim çok zor bir hamilelik geçirdim ama kendisinin yardımlarıyla nur topu gibi bir oğlum oldu şuan 27 aylık hocama herşey için minnettarım eniyi hekim benim doktorum dr uğur suyugul doğançe başarılar allh kolaylık versin

Profili düzenle veya yönet