sa...r
değerli dr uğur munganı 1990 yıllardan buyana tanırım prostat ca
değerli dr uğur munganı 1990 lı yıllardan bugüne tanırım 90 lı yıllarda prostat kanseri olan babamı engin bigi ve becerisiyle sağlığına kavuşturmuş, yıllarca usanmadan bıkmadan babamı saygı ve sevgiyle tedavi etmiş o yıllardan bugünlere gelinceye kadar hic değişmeyen ayni insanı yaklaşımını kaybetmeden bircok arkadasımı tedavi edip sağlığına kavuşturmuş ve sıra bana gelmiştir,uğur hocam iyiki varsınız ,allah gonlunuze bileğinize kuvvet versin ,sevgimiz ve dualarımız sizinle.sadi şamar
sa...y
Değerli Hocam Uğur Mungan ile 2014 yılı yaz aylarında tanıştık. Adana'da görevli çok değerli bir hocamızın önerisiyle temas kurduğumuz hocamız, babamın hastalığına şifa oldu. Tedavisi her ne kadar devam etse de, herşey şimdilik yolunda gözüküyor. Etik değerlere bağlı, sabırlı, adım adım ilerleyen, hastayla iletişimi iyi olan hocamız, bilimsel bilgi birikimini hastalara yansıtma konusunda çok başarılı. İlgili, anlayışlı özverili yaklaşımları nedeniyle, ailem adına kendisine çok teşekkür ederim.
Uğur Mungan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Uğur Mungan, Üroloji.
Uğur Mungan adresi nerede?Uğur Mungan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Uğur Mungan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Uğur Mungan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Uğur Mungan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Uğur Mungan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Uğur Mungan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Uğur Mungan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Uğur Mungan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar