Botoks
Fue Yöntemiyle Saç Ekimi
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Estethica Ataşehir Cerrahi Tıp Merkezi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Kaldırma Kozmetik Cerrahisi
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Gerdirme
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dr. Uğur Özdemir adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Uğur Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Uğur Özdemir, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Uğur Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Meme Büyütme, Lazer Lipoliz, Lazer Liposuction, Meme Küçültme, Burun Estetiği, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Dudak ve Yüz Dolgusu, Botoks, Yüz Gerdirme, Boyun Germe.
Uğur Özdemir adresi nerede?Uğur Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy Mahallesi Işıklar Cad. No:32/A İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Uğur Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Uğur Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Uğur Özdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Uğur Özdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Uğur Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Uğur Özdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Uğur Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra