Apgar Skoru
Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
be...b
25 haftalık 900 gr doğan bebeğimizle 57 günlük yeni doğan yoğun bakım sürecinde çok iyi ilgilendi. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Alanında çok tecrubeli ve çok profesyonel bir doktor.
ne...z
BENİM YİĞENİM AKIN BEBEK DOĞUŞTAN KALP HASTASIYMIŞ, AMELİYAT OLMASI GEREKLİYMİŞ, ÜLKER HOCA BİZE ÇOK YARDIM ETTİ, YİĞENİMİ BİZZAT KENDİSİ GÖTÜRDÜ AMELİYAT OLACAĞI HASTANEYE TESLİM ETTİ. KENDİSİNE DE TEŞEKKÜR ETTİM AMA BURDANDA YAZMAK VE TEKRAR TEŞEKKÜR ETMEK İSTEDİK. HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ ÜLKER HOCAM. HEM İYİ BİR İNSAN HEM İYİ BİR DOKTORSUNUZ. NESİBE YILMAZ
tu...k
İkizlerim etlik doğum evinde doğdu. Yenidoğan servisindeki tüm doktorlar çok ilgili orda. Taburcu olana kadar bebeklerimin doktoru Ülker hanımdı. Kendisine ayrıca teşekkür ediyorum çok ilgilendi bizimle.
se...ç
DOKTOR HANIM GÖRDÜĞÜM EN SEVECEN VE İNSANCIL DOKTORLARDAN BİRİ. BEBEĞİMLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUYA SIKILMADAN GÜLÜMSEYEREK CEVAP VERDİ . BANA GÜVEN VERDİ. İÇİM RAHAT AYRILDIM HASTANEDEN . BÖYLE DOKTORLARIN OLDUĞUNU BİLMEK İNSANIN İÇİN,İRAHATLATIYOR.
Ülker Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ülker Çelik, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Ülker Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enjeksiyon Iv, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Yenidoğan Takibi, Periton Diyalizi, Büyüme Hormonu Testi, Tüberkülin Deri Testi(Tdt), Tam Kan Sayımı-Hemogram, Apgar Skoru, Fototerapi.
Ülker Çelik adresi nerede?Ülker Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Etlik Cad. Zübeyde Hanım Doğumevi Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ülker Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ülker Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ülker Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ülker Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ülker Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ülker Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ülker Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla