Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Mansuroğlu Mahallesi 1593/1 Sokak No:6 Lider Centrio C Blok Daire 13C Blok, İzmir
Çocuk Cerrahisi Randevusu
Yenidoğan Cerrahisi
Çocuklarda Baş Ve Boyun Cerrahisi
Çocukluk Çağında Kanser Cerrahisi
Ülküm Zafer Dökümcü Muayenehane
Fıtık, inmemiş testis ve sünnet gibi genel hastalıkların dışında özel ilgi alanım Çocuk Göğüs Cerrahisi'dir. Çocuklarda nefes borusu, akciğer, diyafram, yemek borusu, mide hastalıkları ve göğüs şekil bozuklukları ile göğüs içi ve dışı tümörlerinin açık, kapalı (torakoskopik) ve robotik ameliyatlarını gerçekleştirmekteyim.
Hem doğuştan yemek borusu kapalı olan hem de yakıcı madde nedeniyle yemek borusu tedavi edilemeyen hastalarda mide çekme (gastrik pull-up) ameliyatını karından kapalı olarak tek delikten (SILS) ve ayrıca çocuklarda robotik cerrahi ile gerçekleştiren dünyadaki ilk cerrah olma şansına sahipim.
Çok sayıda uluslararası makale ve sunumun yazarı ve ödül sahibi olmamın yanısıra yurt içi ve yurt dışında çeşitli toplantılarda (EUPSA, IRCAD, WOFAPS, EPSA) konuşmacı ve canlı cerrahi için pek çok davet almış bulunmaktayım.
Sahip olduğum önemli diploma ve sertifikalar:
Avrupa Çocuk Cerrahisi Diploması, Robotik Cerrahi Sertifikası
Ulusal üyeliklerim: Kadıköy Anadol Lisesi Eğitim Vakfı, Türk Tabipleri Birliği, Türkiye Çocuk Cerrahisi Derneği.
Uluslararası üyeliklerim: Avrupa Çocuk Cerrahları Derneği (EUPSA), Avrupa Pediatrik Endoskopik Cerrahlar Derneği (ESPES) ve Uluslararası Pediatrik Endo-Cerrahi Grubu (IPEG), Çocuk, Ergen ve Erişkin Disiplinlerarası Önbağırsak Derneği (PAAFIS)
Türkiye Çocuk Cerrahisi Yeterlik Kurulu, Türkiye Çocuk Cerrahisi Derneği Eğitim Kurulu, IPEG - Ortadoğu bölümü Yönetim Kurulu, EUPSA Eğitim Kurulu ve ESPES Yönetim Kurulu
EÜTF Dekanlık komisyonları: Uzmanlık Eğitimi Komisyonu, Araştırma Eğitim Programı Komisyonu ve Sürekli Mesleksel gelişim Komisyonu
İdari görevler: Başhekimi yardımcılığı (Ekim 2020 - Kasım 2022)
Zafer hocama oglumun pektus ekskavatum deformitesi icin gittik. Muayene planladigimiz saatte oldu. Fiziksel kosullar ve personelin yaklasimi olumluydu. Hocamin muayene surecinin tum asamalarinda bizi bilgilendirmesi, cocuk ile iletisimi, guler yuzlu ve guven verici yaklasimi nedeniyle tedavi surecimize gonul rahatligiyla basladik. Ayrica inmemis testis ile ilgili de takiplerimiz devam edecek. Kendisine etik ve güler yuzlu yaklasimi icin teşekkür ederim.
al...r
Kızımda reflü ve mide şekil bozukluğu vardı. Yediğini aspire edemiyordu bu sebeple birçok kez pnomoni geçirdi. İyi ki hocamız Zafer Dökümcü ile tanıştık. Kızım şimdi çok rahat. Çok teşekkür ederiz.
a....
Oğlum Mehmet Kerem özofagus atrezisi+töf ile 36. haftasında dünyaya geldi. Doğum yaptığımız hastaneden ertesi gün Ege Üniversitesine sevk edildik. Şansımıza ameliyatlarımızı Zafer Bey yaptı. Şansımıza diyorum çünkü ilk ameliyatımızı yemek borusunun uçlarını yakınlaştırıp nefes borusu ile aradaki köprüyü yok etti 4 gün sonra tüm tıp çalışanları grevde iken kendisi ve ekibi ikinci ameliyatımzda oğlumun yemek borusunu birleştirdi. Tüm bu süreç boyunca çok ilgili ve nazik olmasının yanında profesyonel bir cerah olduğunu daha ilk görüşmeniz anlayacaksınız. Ameliyatların tüm detaylarını bize net bir şekilde anlatması bunun göstergesi bence.
e....
Oğlumuz özofagus atrezisi ile dünyaya geldi. Gebelikte teşhis edilmediği için doğumdan sonra tedavimiz doğumu yaptığımız hastanede başladı. Özofagus ameliyatımız başarılı bir şekilde gerçekleşti taburculuktan sonra solunum güçlüğü yaşadı. Solunumunun iyice kötüleştiği bir gün araştırmalarımız sonucu tanıştık doktor beyle. Acil şehir dışından muayenehanesine yetiştirdik bebeğimizi. Soluk borusu darlığımız o kadar ileri derecedeymiş ki yetiştirmesek kaybediyormuşuz canımızı. Doktor Bey ve ekibi hemen müdahalelerde bulundu. Trakeostomiyle de olsa artık evimizdeyiz ve içimiz rahat. Soluk borusundaki işlemlerimiz, tedavimiz devam ediyor. İşinin ehli, emin ellerdeyiz. Zafer Beye ve ekibine ilgileri alakaları için teşekkür ederiz.
ü.....
Zafer Hocayı araştırma ve tavsiye üzerine bulduk. Kızımızın akciğer kistleri vardı. Hamilelik esnasında çok endişeliydik. Saolsun hocamızla karşılaştık, bizi detaylıca bilgilendirdi tecrübesiyle rahatlattı. Süreci kendisiyle çok güzel atlattık, ameliyatımız da çok başarılı geçti. Hocam size minnetarız, çok teşekkür ederiz herşey için.
be...
İlk göz ağrımız kızımıza 3 sene önce akalazya teşhisi konuldu.Bizim için çok zor bir süreçti.Fakat Zafer beyle ilk randevumuzda terapi gibi gelen konuşması sanki çocuğumuz, o anda iyileşmiş gibi hissettirdi.
Tedavi sürecinde ilgili ve şefkatli olması hasta ve hasta yakını açısından gerçekten çok önemli.
Zafer beyin uygulamiş olduğu Laporoskopik heller miyotomi ameliyatı yavrumuzun hayatını daha konforlu bir şekilde gecirmesini sağladı.
Önce herşeye gücü yeten Yüce Rabbimize hamd ediyor.
Daha sonrada kızımızı sağlığına kavuşmasını sağlayan Zafer beye çok teşekkür ediyoruz.
d....s
Oğlum Ahmet Murat alış da akciyerinde hava kisti vardı doktorumuz zafer hocamıza tavsiye ettiler ve gittik gerçekten çok güzel ilgilendi 3 gün önce ameliyat etti ve şükür ameliyatımız çok güzel geçti şükür hocamızın yaklaşımı konuşması olsun oğlumun ameliyat korkusu olmadan girdi kendisini çok seviyor çok teşekkür ederiz içimiz rahat bir şekilde tavsiye ediyoruz biz böyle ilgili ve işinin uzmanı olan zafer hocamızı ıyiki tanıdık
di...
Zafer hoca daha doğmamış bebeğimize konulan diyafram hernisi ameliyati ve tedavi sürecini bize o kadar destek olarak anlattı ki ağlayarak girdiğim odadan aylar sonra daha rahatlayarak çıktım.Tam 1 buçuk saat bize yaza çize nasıl olacak ne yapacağız tek tek açıkladı.Bebegimiz doğduğunda ameliyatını yaptı,bizi hergun bebeğimizin ağzından bilgilendirdi,motive etti.Tedavi sürecimiz hala devam etmekte.iyiki yollarımız kesismis bebeğimizi çok güven duyduğumuz bir ele emanet etmişiz.
Çocuğumun pektus ekskavatumu (kunduracı göğsü) için doktorumuza başvurduk. Oğlumun göğsü için tedavisine başladık, doktorun önerilerini dikkatle uyguladık. Tedavi süreci devam etmekte olup iyi gitmektedir. Bundan dolayı kendisine çok teşekkür ederiz.
ne...n
Oğlum Veysel Keskin'in skolyoz ve kunduracı göğsü (pectus excavatus) teşhisi için tavsiye üzerine doktor beyin muayenehanesine gitmiştik. İçeriye girdiğimiz andan itibaren bizimle yakından ilgilenildi. Muayeneye gitmeden önce çok kaygılıydık fakat doktorumuz hastalığın sebebini, tedavisini ve bizim neler yapmamız gerektiğini net bir şekilde anlatarak tüm kaygılarımızı giderdi. Tedavi sürecimiz 1 ay önce başladı şimdiden iyiye gittiğini görebiliyoruz ve çok umutluyuz. Doktorumuz Whatsapp üzerinden de tedavi sürecini takip edebilmek için düzenli fotoğraf ve video istiyor. İster bayram olsun ister pazar günü olsun sorularımıza, mesajlarımıza her zaman cevap veriyor. Çocuklara olan yaklaşımı çok babacan, oğlumuz da doktorunu çok seviyor. Zafer bey gibi ilgili, kibar ve başarılı bir doktorumuz olduğu için çok şanslıyız.
Ülküm Zafer Dökümcü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ülküm Zafer Dökümcü, Çocuk Cerrahisi. Size Ülküm Zafer Dökümcü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Laserasyon Onarımı, Lobektomi, Preoperatif Değerlendirme, Splenektomi, Pediatrik Toraks Cerrahisi, Sindirim Sistemi Cerrahisi, Solunum Sistemi Cerrahisi, Çocuklarda Baş Ve Boyun Cerrahisi, Onkolojik Cerrahi, Randevu.
Ülküm Zafer Dökümcü adresi nerede?Ülküm Zafer Dökümcü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi Bornova
- Mansuroğlu Mahallesi 1593/1 Sokak No:6 Lider Centrio C Blok Daire 13C Blok İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ülküm Zafer Dökümcü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ülküm Zafer Dökümcü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ülküm Zafer Dökümcü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ülküm Zafer Dökümcü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ülküm Zafer Dökümcü hangi dilleri konuşuyor?Ülküm Zafer Dökümcü ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ülküm Zafer Dökümcü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ülküm Zafer Dökümcü tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ülküm Zafer Dökümcü hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Ülküm Zafer Dökümcü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ülküm Zafer Dökümcü hangi sigortaları kabul ediyor?Ülküm Zafer Dökümcü tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.