Prof. Dr.
Uluç Yiş
Çocuk Nörolojisi,
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
İzmir 2 adres
Prof.Dr. Uluç YİŞ iki çocuk babasıdır.
Aktivasyonlu EEG
Bebek ve çocukların nörolojik gelişim takibi
EEG (Elektroensefalografi)
Epilepsi Tedavisi
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi
Erken doğan bebeklerin veya riskli doğan bebeklerin nörolojik gelişim takibi
Uyanık EEG
Uyanık ve uyku EEG
Uyku EEG
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi
Oğlum Kemal i erken doğum kaynaklı Serebral palsi tanısı için götürmüştüm,Bu ülkede böyle hocalarımız olduğu sürece umutlar bitmez,günahsız melek olan çocuklarımıza kendi çocuğu gibi öyle ilgili davrandı ki minnettarız ,ayrıca Dokuz eylül çocuk hastanesi yönetimini tebrik ediyorum mükemmel bir hastane ,sakın bozulmasın.
saygılarımızla
ok...ı
1 yaşındaki oğlumda dalma atakları için gittim cok iyi bir muayene gecirdi oğlum.cocukla anlaşması cok iyi ilk defa aglamadan cocugum bir doktor yanından çıktı.en önemlisi kendisi hekim bizleri hastası olarak görüyor müsteri olarak degil
b....e
Biz Uluç bey ile oğlumuzun 2. Havalesini geçirmesi sebebi ile tanıştık. Çok naif ve konuya hakim bir şekilde bize anlaşılabilir bir dil ile anlatması ve bizi rahatlatması çok hoşumuza gitti.Ofisinin gayet temiz ve ulaşılabilir bir konumda olması,gayretleri ilgileri mükemmeldi tekrar çok çok teşekkür ederiz.
Kızımın epilepsi tedavisinde 2 yildir kendisiyle devam ediyoruz. Uluç bey cok kibar ilgili bir doktor, hastalığın her detayiyla ilgili bilgilendiriyor. İlgileniyor her sey icin kendisine tesekkur ederiz
r.....
Üç ay önce bir epilepsi nöbeti( o zaman ne olduğunu bilmez ve şaşkın bir halde) doktorumuzla tanıştık. Çocuğumuza yaklaşımı, aklımızdaki her soruya cevap bulmamız, bizi dikkatlice dinlemesi, en önemlisi kızımın muayene sürecinde kendini rahat hissetmesi ve korkmadan ifade edebilmesi bizim için önemliydi ve değerliydi. Doktorumuza teşekkür ediyoruz. Hiçbir anne baba kolayca kabul etmek istemiyor bu türden rahatsızlıkları ancak umarım başına gelen her anne baba biz kadar doğru hekimle karşılaşma konusunda şans sahibi olur.
Hasta
6 yaşında serebral palsili oğlumu bebekliğinden beri Uluç hocamız takip ediyor,kendisinden çok memnunuz,acil oluşan durumda da kendisine hemen ulaşabildik ,gerekli müdahaleler konusunda da çok yardımcı oldu
g.....
Serabral palsili oğlumun epilepsi ve gelişimsel takibini hep Uluç hocamıza yaptırıyoruz. Ulaşılabilir, pozitif ve her konuda cok başarılı buluyorum. İyi ki var cok teşekkür ediyorum
a....a
5 yasindaki epilepsi tanili oglum icin gidiyoruz uluc hocama. Kendisinden cok memnunuz. Hasta yakinini dinleyen ve saygi duyan bir hekim. İlac seciminde hassas davranmasi cok hosumuza gitti. Ve en onemlisi cok ama cok mutevazi bir hekim. Muayenehanesine gittigimizde hocamizin, O mutevaziligi kendimizi o kadar rahat hissettiriyor ki anlatamam. Bizi cok guzel sekilde dinliyor ve ayrintili sekilde detayli anlatimlari bizim icin onemliydi.
Hocam ben Uşaktan Faruk Bera Atvur' un annesiyim.
Hersey icin tesekkurler.
g....y
Oglumun konuşma geriligi icin doktorumuzun yönlendirmesiyle tanisma sansimiz oldu. Gayet gercekci net detayli aciklamalar ve yönlendirmede bulundu. Normalde doktor muayenesinden korkan oğlumuz cok rahat bir muayene gecirdi. Doktor bey cok sakin ve anlayisli. Tekrar tesekkur ederiz.
öz....
24 haftalık dünyaya gelen oğlumuzun hocamızla 3. randevusuydu. Her seferinde olduğu gibi yine mütevaziliği, güler yüzlülüğü, bebişimize gösterdiği yakınlığı, detaylı incelemeleri, nokta soruları, ve muayene neticesini detaylı olarak bize aktarması ile yine gönlümüzü fethetti. Uluç hoca gibi bir doktorla yollarımız kesiştiği için çok mutluyum. İzmirimizin hocam gibi kaliteli doktorlara ihtiyacı var. Sekteter hanım da çok sevecen :) Teşekkürler
Uluç Yiş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Uluç Yiş, Çocuk Nörolojisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Uluç Yiş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: EEG (Elektroensefalografi), Epilepsi Tedavisi, Randevu, Bebek ve çocukların nörolojik gelişim takibi, Erken doğan bebeklerin veya riskli doğan bebeklerin nörolojik gelişim takibi, Uyanık EEG, Uyku EEG, Uyanık ve uyku EEG, Aktivasyonlu EEG, 3 saatlik video-EEG.
Uluç Yiş adresi nerede?Uluç Yiş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mahallesi, Şevket Özçelik Sokak, No:17, Kat: 5 Daire:5 Alsancak İzmir
- Mithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Uluç Yiş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Uluç Yiş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Uluç Yiş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Uluç Yiş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Uluç Yiş hangi dilleri konuşuyor?Uluç Yiş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Uluç Yiş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Uluç Yiş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Uluç Yiş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Uluç Yiş hakkında ne düşünüyor?Toplam 52 hasta / danışan, Uluç Yiş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Uluç Yiş hangi sigortaları kabul ediyor?Uluç Yiş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade), SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları