Göz Hastalıkları Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Çocuk Göz Muayenesi
be...a
Ümit hoca bana 3 ay önce No touch lazer uyguladı. Ameliyattan önce her şeyi en ince ayrıntısına kadar maket üzerinde anlattı.
İlgisi,alakası muhteşem, işinin ehli bir doktor.
Ameliyattan önce göz numaram 3.50 iken şuan sıfır:) Gözlüksüz bir hayat, yeniden doğmuş gibi hissettiriyor. Ümit hocayı herkese tavsiye ediyorum
mu...k
Ümit hocamızla tanışmamız 2006-2007 senelerinde behcete dayalı göz rahatsızlığında oldu kendisinden çok memnun kaldık.2022 senesinde tekrar göz rahatsızlığıyla yanına gittim pozitif yaklaşımları bilgi deneyimi ve tecrübesiyle tercih edilmesi gereken bir dokturdur.
Buradanda kendisine çok teşekkür ederim.
5 aylik oglumu bir goz bebegi digerine gore daha buyuk oldugu icin(anizokori) ve genel kontrolu icin umit hocama goturdum. Kendisi ve ekibi o kadar tatlilardi ki bebegimi aglatmadan, detayli cok guzel muayene ettiler. Ilgileri icin cok tesekkur ediyorum. Umit hocami tanidigima cok memnunum.
sa...
Kendisi doçentken 2009 yılında katarakt ameliyatımı yaptı. İyi ki bu ameliyatı Ümit Bey'e yaptırmışım. Aradan 12 sene geçti ve durumumdan, ameliyattan memnunum. Kendini herkese tavsiye ederim. Gerçekten işinin ehli.
na...z
Bugün göz çizfirme ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi çok stresliydim fakat boşuna stres yapmışım. Şöyle anlatayim ameliyat sırasında doktorum bana hep bilgi verdi ve sadece 18 snye yeşil ışığa bakacaksın dedi. 18 snyeyi içimden saydım toplam ameliyat süresi maksimum 15 dkya sürmüştür. Hiçbir ağrı acı vs olmadı. Şu an damlalarımı kullanıyorum. Ve gerçekten ameliyattan çıkar çıkmaz ben gözlüksüz bunları göremiyordum şu an görebiliyorum diye çok şaşırdım. Gözlük camlarım herp çok pahalıydı bu yüzden ömür boyu gözlükten kurtulmak çok daha mantıklı geldi. Doktorum sayın Ümit Kamış beyefendiye ve ilgili tüm ekibine çok teşekkür ederim.
mu...r
Merhaba,
Laser operasyonu yıllardır düşünüyordum ama ümit hocamla karşılaşana kadar yaptırmaktan çekiniyordum . Ümit hocam laser yöntemleri hakkında detaylı bilgi verdi ve çekincelerimi giderdi. Sorduğum tüm sorulara verdiği cevaplar çok yeterli ve anlaşılırdı . Ameliyat olduktan sonrada kontrole gittiğimde çok alakadar ve ilgiliydi . Laser operasyon olacak arkadaşların ümit hocama da kontrole gitmelerini tavsiye ederim .
su....
Sayin Ümit hocam gercekten mükemmel bir doktor, uzagi görmekte zorlaniyordum yillardir lens kullaniyodum, lazer operasyonu yapmaya karar verdim. Ümit hocam sagolsun bastan sona kadar guzel ve tatli bir dille herseyi anlatti, hicbir sekilde aci sanci cekmeden tedavimi oldum. Lazer operasyonu dusunen arkadaslar icin hic tereddut etmeden Ümit hocamla olsunlar, herkese tavsiye ediyorum. Hersey icin tesekkurler hocam, saygilar sevgiler
Miyop için lazer tedavisi uyguladı ve şu an çok rahatım Hiç bir şekilde tereddüt etmeyin Donanımlı bir doktor Ona çok çok çok teşekkür ediyorum
Konya Dünya Göz hastanesine muayene amaçlı amcamı, Ümit Bey'den randuvu alarak 74 yaşındaki amcamı çevre illerden birinden gittim. Yaşadığım ilde birkaç kez göz muayenesine götürdüm. Katarakt ameliyatı, damlalar,ilaçlar değişen birşey olmadı. En sonunda konulan teşhis değil gözlük dürbün versem ancak bu kadar görebilir %35 in üstüne çıkması mümkün değil denildi. Ümit Bey'in muayenesi akabinde küçük bir lazer operasyonu. sonuç benim açımdan adeta mucize görme oranı %90 şimdi amcam gözlük bile takmıyor ben gençliğimde bu kadar net gördüğümü hatırlamıyorum diyor. Herşey için teşekkürler Ümit hocam, hayatta herşey gönlünüzce olsun.. Nazım Mutlu
hü...a
Göz hastalarına sunumum dur.
Sevgili annemin katarak ameliyatı esnasında yaşadığımız ibretlik olayları anlatıp takdiri sizlere bırakacağım.
Ümit hoca,annecim in katarak ameliyatı esnasında,göz akı üzerinde mercimek tanesi kadar küçük bir kitleye rastlamış ve bunu alarak herhangi bir ihtimale karşı tedbiren patolojik incelemeye göndermiş idi.
patoloji laborotuvarı uzun bir inceleme den sonra,'maling melanom' (çok tehlikeli bir kanser türü) teşhisi koydu. Ancak sevgili doktorumuz ümit bey bu teşhise katılmayarak,kanser tedavisi yerine hastamızı takibe alarak beklemeye geçti ve 6 aylık bir takipten sonra bize geçmiş olsun diyerek salimen ve huzur içinde evimize gönderdi.
Ancak 2.5 senelik bir aradan sonra yine aynı yerde ve yine aynı şekilde bir lezyon daha meydana geldi.Hocamız aynı işlemi yine tekrarladı,patoloji yine aynı sonucu verdi,Hocamız bu sonuçtan da şüphelenerek ülkemizin en iyi patoloji laborotuvarı olan Hacettepe üni. laborotuvarına göndermiş ise de oradan da aynı sonuç gelmiş ve derhal gözün alınması tavsiye edilmiş idi.
Sevgili doktorumuz bu sonuca da inanmayarak gözümüzü yerinde tuttu,yine düzenli takibe aldı ve hastamızı sağlığına kavuşturdu.
Bu olay tıp tarihinde ender rastlanan bir olay olsa gerektir ki. Bende derin izler bıraktı.Bu yüzden bu konuyu burada paylaşmak istedim.
Bizi sağlığımıza kavuşturan hocamıza minnettarlığımızı bildirir, Tüm sağlık camiasının ve kamuoyunun takdir ve bilgisine sunarım.
Ümit Kamış isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ümit Kamış, Göz Hastalıkları. Size Ümit Kamış tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göz Hastalıkları Randevusu, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Normal Randevu, Mikrovasküler Oklüzyon, Göz Kapağı Estetiği, Blefaroplasti, Brakiterapi, Katarakt Ameliyatı.
Ümit Kamış adresi nerede?Ümit Kamış şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şeyh Şamil Mahallesi Dosteli Caddesi No:52/1 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ümit Kamış isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ümit Kamış online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ümit Kamış isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ümit Kamış, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ümit Kamış hangi dilleri konuşuyor?Ümit Kamış ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ümit Kamış isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ümit Kamış tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ümit Kamış hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Ümit Kamış hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ümit Kamış hangi sigortaları kabul ediyor?Ümit Kamış tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Selçuklu bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Göz Doktorları
Selçuklu bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Selçuklu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Selçuklu bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Selçuklu bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Göz Doktorları