Muradiye Mahallesi Hamzabey Cad. No:108 Villa Biçen Çekirge, Osmangazi
Muradiye Mahallesi Hamzabey Cad. No:108 Villa Biçen Çekirge, Osmangazi
Burtom-Emar Radyolojik Tanı Merkezi
Uzm. Dr. Ümit SÖNMEZ, 2000 - 2002 yılları arasında Bursa Devlet Hastanesi'nde Başhekim yardımcılığı görevi yapmış, 2006 - 2008 yılları arasında ise Bursa Tabip Odası Yönetim Kuruluğu üyeliği yapmıştır. Mesleki çalışmalarına ise, Bursa'da bulunan özel muayenehanesi'nde devam etmekte.
nu...u
Uzun zamandır yaşamakta olduğum sık ve şiddetli migren ataklarımdan Ümit Beyin doğru teşhis ve tedavisi sayesinde kurtuldum. Gerçekten işinde başarılı ve donanımlı bir doktor herkese tavsiye ederim.
se...y
Annem 16 sene sara hastalığıyla gezdi. Neler yaşadık bir biz, birde ALLAH biliyor. ALLAH Ümit Sönmezden razı olsun. Bir tane hap yazdı, artık 6 senedir nöbet geçirmiyor.
mi...r
Tek düze bir tedavi şekli var. Rahatsızlığı araştırma yok. Verdiği tedavide defalarca sadece ilaç değişikliğine gidiyor yanıt vermediği takdirde, durum kontrolüne gitmiyor tahlil tetkik falan hiç bir şey istemiyor. Zaten dinlememesi hatta dinlememekten ziyade konuşturmaması bile yeterli sanırım..
he...i
2006 yılında geçirdiğim mani depresif kişilik kaybı hastalığım sırasında ağzımdan kötü koku ve baygınlık geçirmemden hemen sonra ümit beye tedaviye başladık teşhisim epilepsi mükemmel bir doktorilaçla korumaya aldı ve birdaha hiç nöbet geçirmedim kendimi çok iyi hissediyorum konturollerimi hiç aksatmıyorum hatanede benimle güler yüzüyle yakından ilgileniyor
sa...u
anemi dr ümit sönmez göturdum hic memnun kalmadım bakmadı bile ayakta iki kelimele gonderdi muğayne bile etmedi
mi...l
Sayın Ümit Sönmez hakkında yorum yapmam gerekirse tek kelime ile dör dörtlük bir doktor diyebilirim .Annem alzaymır Babam perkinson hastasıdır bBm 82 annem 80 yaşında ve her ikisinin de doktoru Ümit Sönmez dir.öle güzel bir tedavi uyguladıki anneme şimdi çok çok iyi. TEŞEKKÜRLER Ümit bey
me...m
çok iyi bir doktor gerçekten.gerçekten hastalarına çok iyi davranıyor.çok iyi ilgileniyor.
Ümit Sönmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ümit Sönmez, Nöroloji. Size Ümit Sönmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Ümit Sönmez adresi nerede?Ümit Sönmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muradiye Mahallesi Hamzabey Cad. No:108 Villa Biçen Çekirge Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ümit Sönmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ümit Sönmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ümit Sönmez hangi dilleri konuşuyor?Ümit Sönmez ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ümit Sönmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ümit Sönmez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ümit Sönmez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ümit Sönmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Ümit Sönmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Nörologlar
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar