Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
ra...a
2012 yılında tanıştık Ümit beyle.2 operasyonla beni yeniden hayata döndürdü.diyaliz hastasımı olucam derken 1 yıl sonra 2 böbreğimde tekrar toparladı.minnetimi kelimelerle anlatmam mümkün değil.böyle ilgili mükemmel doktorlarımızın kıymetini bilmeliyiz.iyi ki varsınız Ümit Yıldırım...
ha...
İsmim Halil kıyı. 2010 yılında Tepecik eğitim ve araştırma Hastanesi'nde tanıştım kendisi ile bir çok doktorun böbreğin iflas etmiş alınması gerekiyor görüşü belirtirken bana umut olup 25 yaşında insanın böbreği alınmaz taşları temizleyip şans verelim dedi ve beni o yaşta tek böbrekle yaşamaktan kendisi kurtardı. Geçen on iki yılda böbreğim tekrar taş oluştu ve 20 gün önce kendisi beni tekrar kapalı permütan böbrek ameliyatı yaptı ve tekrar sağlığıma kavuştum. Kendisi çok babacan samimi bir o kadarda işinde uzman bir doktodur. İddaa ediyorum üroloji üzerine değil Türkiye'nin dünyanın sayılı doktorları arasına girer. Sevgili ümit hocamın ellerinden öpüyorum
c.....
İlk defa bir doktorun bu kadar konuşup anlattığını gördüm babamın prostat ameliyatında çok yardımcı oldu çok teşekkürler iyi ki varsınız
a....a
Doktor Ümit Yıldırım'a, belirli şikayetler ile gittim. Muayene odasına girdiğimde kendisinin maske kullanmadığını gördüm. Covid aşısı olmuş olabilir ancak bir doktorun böyle bir dönemde maske kullanmamasını doğru bulmuyorum. Sıkıntılarımı anlatmaya başladım ancak Ümit Bey sözlerimi bitirmemi beklemeden beni ultrasona yolladı. Ultrason sonucu çıktıktan sonra tekrar Ümit Bey'in odasına çıktım. Bana hiçbir şeyim olmadığını, arada böyle şeyler olabileceğini söyledi. Kendisine idrar tahlili yaptırmayacak mıyız diye sordum, gerek yok cevabını verdi. Çözüm olarak bol su içmemi ve pamuklu iç çamaşırı kullanmamı söyledi. 2 gün sonra sağlık ocağına gidip idrar tahlili verdim, tahlilde idrar yolu enfeksiyonum olduğu ortaya çıktı. İlaç tedavisine başlandı. Teşhis konulmadığı için ve tedavim gerçekleşmediği için ne yazık ki Ümit Bey'den memnun kalmadım.
f.....
Böbrek taşlarım nedeniyle doktor Ümit beye gittim. Danışma sürecinde her şeyi tek tek anlatıp gerekli bilgilendirmeyi yaptı. Ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi. Doktor Ümit bey ve ekibine teşekkürlerimi sunarım.
Ferhan Özkut
Ümit Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ümit Yıldırım, Üroloji.
Ümit Yıldırım adresi nerede?Ümit Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1421 Sok.Kahramanlar Mah. No:29 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ümit Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ümit Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ümit Yıldırım hangi dilleri konuşuyor?Ümit Yıldırım ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ümit Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ümit Yıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ümit Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ümit Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ümit Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ümit Yıldırım hangi sigortaları kabul ediyor?Ümit Yıldırım, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Ümit Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar