Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Bağdat caddesi, Kantarcı Rıza Sokak No: 1/4, İstanbul
Op. Dr. Umut Zereyak Muayenehanesi
z....k
Umut hocayı üniversiteden beri takip etmekteydim..yaz döneminde istanbulda ameliyat yaptığını öğrenince uzun zamandır niyet ettiğim burun ameliyatımı olmaya karar verdim
burunumun içinde olan eğriliği ve dışından bariz belli olan eğriliği tek ameliyat ile düzeltti.
ameliyat sonrası tamponlarım çıkartıldıktan sonra yıllarca nefes alamadığımı farkettim.aynada ise hayalimdeki burun ile karşılaştım
her şey için çok teşekkür ediyor ve umut hocamı burun konusunda özellikle tavsiye ediyorum
ni...l
Gözaltımdaki korkunç görüntüye sayesinde veda ettim.. İyi ki varsınız Umut bey, her aynaya bakışımda dua ediyorum.
d....e
Umut Hocamı Sivas'ta ziyaret ettim. Aklımdaki soruları detaylı şekilde açıkladı. Güler yüzlü, çok ilgili bir doktor. Burun estetiği öncesi kaygılarım vardı ama ameliyattan sonra iyi ki Umut hocayı tercih etmişim diyorum. Çok memnunum ve çevremden aldığım yorumlar da aynı şekilde. İyi ki varsınız.
se...r
sağolsun hocam burun estetiğimi yaptı.ilk gittiğimde çekinerek gitmiştim ancak çok samimi bir doktor..sonrasında çok guvendım.şükürler olsun kı yanılmadım.çok memnun kaldım
a....t
Burun ameliyatı için uzun araştırmalarım sonrasında aldığı eğitimlere bakınca görünmek istedim. Muayene numune Hastanesine gittim. Acayip kalabalık vardı. Ama o kalabalıkta gülücük saçıyordu. 2. Görüşmede randevu alıp gittim, ve ameliyat olmaya karar verdim. Sonuç mükemmel oldu :)
Hatta Gören herkes burnumu detaylı inceliyor, inanılmaz mutluyum, iyi ki varsınız,
sizi görünce anlatılanlar azmış hocam
es...n
Cumhuriyet. Ünv en yakışıklı en karizmatik hocası. ..herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı. .mesafesini korudu. .basit bir ben alırdım ama binlerce kez Teşekkürler
Umut Zereyak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Umut Zereyak, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Umut Zereyak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu.
Umut Zereyak adresi nerede?Umut Zereyak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat caddesi, Kantarcı Rıza Sokak No: 1/4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Umut Zereyak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Umut Zereyak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Umut Zereyak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Umut Zereyak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Umut Zereyak hangi dilleri konuşuyor?Umut Zereyak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Umut Zereyak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Umut Zereyak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Umut Zereyak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Umut Zereyak hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Umut Zereyak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra