Aşağı Kayabaşı Mahallesi Hastane Caddesi, Niğde
g....e
Ben guatır ameliyatı oldum çok zor bi ameliyatmış ama doktorumdan Allah razı olsun yaptı bi sıkıntı olmadı.İşinde çok iyi en önemlisi güler yüzlü cana yakın Allah razı olsun .
gü...
Kıl dönmesi ameliyatı oldum . Kendisi çok guleryuzlu, halden anlayan, çok iyi bı doktor. Niğde için süper bı kazanim. Allah muvaffak eylesin kendisini
tu....
Ünal hocam çok anlayışlı, güler yüzlü, merak ettiğiniz ve endişe duyduğunuz her noktayı sorup her bir sorunuza detaylı bir şekilde cevap alacağınız güzel bir insan. Ameliyat öncesi ve sonrası yakinen ilgilenip size cesaret veren bir doktor. Kendisi genç ve dinamik gayette başarılı birisi. Sizde ameliyat olmaya cesaret bulamıyorsanız ve çok büyük endişeleriniz varsa ilk önce Allah’a sonra Ünal hocama güvenin. Herkese geçmiş olsun.
ya...ş
Gercekten harika bir insan hastaya güven veren biri hasta psikolojisinden anlayan ve ona göre konuşan harika biri Teşekkür ederim Ünal hocam
ru...d
Başarılı aynı zamanda çok iyi ve ilgili bir doktor...apandisit ameliyatı oldum..çok memnun kaldım..yolu açık olsun inşallah :)
he...i
Harika bir doktorum vardı kıl Dönmesinden ameliyat oldum çok başarılı bir doktor güler yüzlü ve sempatik kişiliği var herkes e tavsiye ederim Rabbim herkese böyle iyi doktor lar nasip etsin :))))))))))
he...i
süper bir doktor :) çok memnun kaldım çok iyi ilgilendi güler yüzlü :) yakışıklı
di...a
bu güne kadar tanıdım en iyi doktorlardan biri oldugu kesinn başarılarınızın devamını dilerim:)
di...a
bu güne kadar tanıdıgım en iyi doktorlardan biri oldu kesinnn
ay...e
Güler yüzlü ve hasta yakınlarına insan gibi davranan bir doktor teşekkür ederim ve başarılarının devaminı dilerim
Ünal Katman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ünal Katman, Genel Cerrahi.
Ünal Katman adresi nerede?Ünal Katman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aşağı Kayabaşı Mahallesi Hastane Caddesi Niğde
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ünal Katman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ünal Katman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ünal Katman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ünal Katman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ünal Katman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ünal Katman hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Ünal Katman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.