Acil Tıp Randevusu
Acil Tıp Randevusu
Batıkent Mah. Gerekli Sok.No:13, Tepebaşı
Özel Ümit Hastanesi
el...
30 Ağustos 2022 tarihinde oğlumun dizi yaralandı. Batikentteki Ümit Hastanesinin aciline gittik.Oglumun yarası çok derindi.Cok sansliymısizki Ünal bey gibi bir doktor karşımıza çıktı.Oglumla o kadar güzel ilgilendi onu rakatlatarak dikiş attı.Allah ondan bin kere razı olsun. Ne kadar teşekkür etsem azdır.
es...
Nisan ayında benim ve kızımın hayatını kurtardığı için hergün dua ediyoruz.Gebelik zehirlenmemi hemen anlayıp teşhis koydu ve acil yatışımızı verdi.Onun sayesinde kurtulduk. Ünal beye denk gelmemiz hayatımızdaki en büyük şanstı. Başarılarının devamını diliyoruz.
Ünal Tetik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ünal Tetik, Acil Tıp. Size Ünal Tetik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Acil Tıp Randevusu.
Ünal Tetik adresi nerede?Ünal Tetik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Batıkent Mah. Gerekli Sok.No:13 Tepebaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ünal Tetik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ünal Tetik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ünal Tetik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ünal Tetik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ünal Tetik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ünal Tetik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ünal Tetik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ünal Tetik hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ünal Tetik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ünal Tetik hangi sigortaları kabul ediyor?Ünal Tetik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Tepebaşı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Acil Tıp Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Acil Tıp Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Acil Tıp Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Acil Tıp Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Acil Tıp Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Acil Tıp Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Acil Tıp Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Acil Tıp Doktorları