Üroloji

Numune mah. Dr. Sadık Ahmet cad. no 206/1 İskenderun/HATAY, Hatay Harita

Op. Dr. Burak Sivaslıoğlu muayenehanesi

• Özel Ata Sağlık Hastanesi

Üroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Akupunktur Daha fazla

Kazım Dirik Mah. 297 Sok. No:1 Bornova (Metro Stadyum Durağı), İzmir Harita

• Kazlıçeşme Mahallesi Zakirbaşı Sokak No:32, Zeytinburnu Harita

Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi

• Tacettin Veli Mahallesi Lalezade Caddesi No:46, Melikgazi Harita

Özel Erciyes Hastanesi

• Mansuroğlu Mah. 286/10 Sokak No:7 Brand Office Kat 5/504 Bayraklı, İzmir Harita

UROCORE

• Özel Medibafra Hastanesi

Üroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazla

Altınyaprak Mahallesi Hastane Sokak No: 27, Bafra Harita

Özel Medibafra Hastanesi

• NB Kadıköy Hastanesi

Üroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji Daha fazla

Acıbadem Mahallesi Sokullu Sokak No:1, Kadıköy Harita

NB Kadıköy Hastanesi

• Memorial Bahçelievler Hastanesi

Üroloji, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi genetik, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazla

Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler Harita

• Fevzi Çakmak Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi No:9, Pendik Harita

VM Medical Park Pendik Hastanesi

• İstanbul Onkoloji Hastanesi

Üroloji, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Diyetisyen Daha fazla

Cevizli Mah. Talatpaşa Cad. No :75, Maltepe Harita

İstanbul Onkoloji Hastanesi