Üroloji
Beşyol, Eski Londra Asfaltı No:10, İstanbul • Harita
Biruni Üniversitesi Hastanesi
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaPolatlı 2 Cad.İdil Sok.No:44 Andiçen Mah., Sincan • Harita
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi
Merdivenköy Mahallesi Nisan Sokak No:23, Kadıköy • Harita
Medical Park Göztepe Hastanesi
Kızılırmak mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi 1436 Sokak No:1/16, Ankara • Harita
Muharrem Murat Yıldız Muayenehanesi
Mustafa Kemal Mahallesi, 2118. Cadde, No:4, MAİDAN B blok, K:12 No:133, Ankara • Harita
Prof.Dr Ahmet Hakan Haliloğlu
Kayseri Özel Medical Palace Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Psikiyatri Daha fazlaMelikgazi Mah. Sevgi Sok. No: 3, Melikgazi • Harita
Kayseri Özel Medical Palace Hastanesi
Mimar Sinan, Işılay Saygın Sokak No:23, İzmir • Harita
ÖZEL SAĞLIK HASTANESİ
Özel Tam-Med Hastanesi
Üroloji, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaSavcılı Mahallesi İnönü Caddesi No:156, Şahinbey • Harita
Özel Tam-Med Hastanesi