Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı, Osmangazi
Göz Hastalıkları Randevusu
Göz Hastalıkları Randevusu
Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı, Osmangazi
Özel Hayat Hastanesi
Bu geç kalmış bir yorum bunu kabul ediyorum. Annem bundan yaklaşık 20 sene önce Üzeyir Bey'e katarakt ameliyatı oldu. Annem için çok büyük bir adımdı çünkü anksiyete ve panik atak rahatsızlıkları vardı. İkin ci göz için ameliyata kimseyi yanında götürmeden gitti. Ailemizin bir dönemi için Üzeyir Bey gerçekten bir kahraman gibi ismi geçti. Annem rahmetli oldu. Eminim Üzeyir Bey, Fikriye Teyzesini bugün bile hatırlayacaktır. O denli sevdiğimiz ve güvendiğimiz bir insan. Yüreğine sağlık.
m....d
2 yaşındaki Kızım doktorlardan korktuğu için bir önceki göz muayenesi çok zorlu geçmişti.Çok ağlayıp asla ölçüm yaptirmak istemedi bu şekilde muayene oldu ve sonuç miyop görünüyor denildi ölçümlerin çocuklarda yanıltıcı olabileceğini de ekleyip bir daha kontrole getirmemi söylediler.Bende çocuklarla iletişimi iyi olan bir doktor aradım ve Üzeyir beyi yorumlardan okuyarak buldum.Randevu sırasında beklerken önceden kapıda kızımla tanışıp seni odada suprizler bekliyor diyerek ilk iletisimini kurdu. Kızım odaya mutlu girip daha mutlu bir şekilde çıktı. Sabırla oyunla keyifli bir muayene geçirdik.Kızım ölçümlerini kendi isteği ile ağlamadan yaptırıp doktorun tüm sorularina cevap verdi.Üzeyir beyin mükemmel iletişimi sayesinde kızımın gözünde bir problem olmadığını öğrendik.Çok ilgili sabırlı bilgili mükemmel bir doktor. Tek sorun doktora talepten dolayı randevu saatinden daha fazla süre bekliyorsunuz ama inanın beklediginize değiyor. İşini bilen seven iyi yapan doktorlarımız iyi ki varlar.
ca...ı
Hafta sonu hem eşim için hem de 2.5 yaşında ki oğlum için genel muayeneye gittik. Tavsiye üzerine ilk defa tanıştığımız Üzeyir hocadan yaklaşımı ve detaylı açıklamaları ile çok memnun kaldık. Özellikle de oğlumuza çok içten ilgi gösterdi, korkusunu ve endişesini giderdikten sonra rahatça muayene etti. İleriye dönük beyanlarda bulundu. Böylece Egemen'in hayatı boyunca bir doktor amcası daha olmuş oldu. Üzeyir hocanın temiz kalpli bir insan olduğu çok belli. Meslek hayatında Allah yardımcısı olsun.
ç...
Babamın katarakt ameliyatını başarıya gerçekleştirdi. Çok memnun kaldık. ayrıca samimi ve tam halk insanı
.....
Goz doktoru olarak cok basarili.kizimi guvenle goturdugum tek adres.ailemizden biri gibi.samimi ve vok sicak bir doktor.herkeze tavsiye ederim
fa...r
İyi ki varsınız dr üzeyir özlük sizi tanıdığım için çok mutluyum sebep olan dan Allah razı olsun işini layıkıyla yapan hastalara kendi ailesi gibi davranan ender insanlardan bir tanesi Allah senin gibi doktorların sayısını arttırsın
mu...z
Ailecek gittigimiz, tüm çevremede tavsiye ettigim, işinin ehli bir doktor. Hastalara yaklaşımı da kendi ailesi gibi. Çocukla çocuk, yaşlıyla ogul olabiliyor. Tebrikler ve başarılarınızın devamını dilerim.
nu...r
hastasıyla ilgi ve alaka süperdi ve tedavide iyi sonuç aldık özellikle çocuk hastalara yaklaşımı çok hoşuma gitti
ip...k
tavsiye ediyorum çünkü kendisi geçrekten işinin hakkını veren birisi gerek yaklaşımı gerek anlatımı gerçekten soru işaretlerini silip hastayı bilinçlendirerek tedavi uygulayan birisi teşekkür edeiyorum kendisine burdan
Üzeyir Özlük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Üzeyir Özlük, Göz Hastalıkları. Size Üzeyir Özlük tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu.
Üzeyir Özlük adresi nerede?Üzeyir Özlük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Üzeyir Özlük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Üzeyir Özlük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Üzeyir Özlük isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Üzeyir Özlük, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Üzeyir Özlük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Üzeyir Özlük bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Üzeyir Özlük ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Üzeyir Özlük hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Üzeyir Özlük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Üzeyir Özlük hangi sigortaları kabul ediyor?Üzeyir Özlük tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Eureko Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Dubai Starr Sigorta, Aviva Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları