Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ar...a
Telefon numarası doğrulandı
Çok iyi bir doktor.Görevini çok iyi yapıyor.Beni fibrokist ameliyatı yapmıştı.Hastaları ile iyi ilgileniyor.Güler yüzlü bir insan hasta ayırmıyor.
mi...r
Telefon numarası doğrulandı
BENDE BİRAZDAN MUAYENE OLMAYA GİDİCEM İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR %99 AMELİYAT DİYECEK VE BEN ÇOK TIRSIYORUM
Vahdettin Aktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vahdettin Aktaş, Genel Cerrahi.
Vahdettin Aktaş adresi nerede?Vahdettin Aktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karaman Mahallesi 43. Sokak Adapazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vahdettin Aktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vahdettin Aktaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Vahdettin Aktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vahdettin Aktaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Vahdettin Aktaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Vahdettin Aktaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Vahdettin Aktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adapazarı civarındaki ilçelerden bazıları