Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı, Osmangazi
g....k
Kendi doktorum şehir dışına gittiği için mecburen gittim. Artık çocuğu tanımışsındır kalbini falan görüyorsundur söylememe gerek yok herhalde dedi. Ben de söyleseniz iyi olur yine de hocam dedim. Detaylı bilgi alamadım.
ay...
Zor durumların vazgeçilmez hocası dır. Tartışılmaz bilgisi ve tecrübesi ile 3 düşükten sonra çocuğuma kavuştum. Tedavilerinde nokta atışı yapan hocama sonsuz teşekkür ve saygılarımı sunuyorum. İyiki tanımışız sizi.
mi...r
hayallerimizi gerçekleştiren doktor diyebiliriz...Ancak Ağrı' ya gitmesi nedeni ile bizi yarı yolda bıraktı...
Vedat Aydemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vedat Aydemir, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Vedat Aydemir adresi nerede?Vedat Aydemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vedat Aydemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vedat Aydemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Vedat Aydemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vedat Aydemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Vedat Aydemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Vedat Aydemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Vedat Aydemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Orhangazi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karşıyaka Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Lefkoşa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (5)Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları