g.....
Değerli hocama, 10 aylık oğlumu, çocuk doktorumuzun "rutin" kontrol için götürün demesiyle birlikte, tavsiye üzerine gitmiş bulunmaktayız. Çocuğumuzu muayene etmesi, bilgisi, ilgisi ve sevecen oluşuyla kendisinin bizde ki yeri daha da farklılaşmış bulunmaktadır. Uyguladığı tedavi, izlediği yol ile çocuğumu göz tembelliğinden ve ileriki süreçte belki de ameliyattan kurtardığı için kendine minnettarız. Çocuğumun göz problemi artık yok ve gözlükten kurtulmuş bulunmaktayız. Erken teşhis ve doğru tedavi kombinasyonuyla bu işi hocam sayesinde başarabildik. İyi ki varsınız, saygılar sunuyorum hocam.
zu....
müthiş bir doktor kendisi annemin gözünü kör olmaktan kurtardı ve %80 görür hale getirdi konuşması uslubu harkulade bir insan yine yiğenim ve oğlumlada çok ilgilendi hangi hastaneye gitse arayıp buluyoruz ailemizin hekimi oldu
k.....
Doktor beye geçen sene tatile gitmeden önce lens numaralarimi guncellemesi icin gitmistim. Ve bana astigmat ve iki gozumun de farkli numaralari olmasina ragmen ayni numaralari ve astigmatsiz lens recetesi vermis. Ve ben o yaz boyunca gozluklerimle gezmek zorunda kaldim.Asla lenslerle duzgun bir görüş saglayamadim. Doktor cok cok iyi bir insan. Eminkimki alaninda da en iyisidir.Hakkini yiyemem. Ama bu lens meselesi olayinda cok sinirliyim. Bu sene baska bir doktordan lens numaralari aldim. Ve suanda gayet iyi goruyorum. Eger lens numaralarınız icin gitmeyi dusunuyorsaniz anlattiklarimi goz onunde bulundurun.
em...e
Kendisine şahsım,teyzem ve annem muayene olduk.Doktor Bey hastalarıyla çok ilgili alanında gerçek bir uzman,kendisine sonsuz teşekkürler..
yü...n
Doktor bey son derece ilgili ve muayene süresince göstermiş olduğu ilgiden dolayı kendisine teşekkür ederim.Kesinlikle göz ile ilgili problemi olan herkese tavsiye ederim.
Vedat Bulut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vedat Bulut, Göz Hastalıkları.
Vedat Bulut adresi nerede?Vedat Bulut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kale Mahallesi Himaye-i Eftal Sokak No:1 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vedat Bulut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vedat Bulut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Vedat Bulut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vedat Bulut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Vedat Bulut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Vedat Bulut hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Vedat Bulut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri kabul eden Göz Doktorları