fa...
Yaklaşık 15 yıldır bildiğimiz bir doktor.Annemin ve babamın göz ameliyatlarını yaptı.En son babamı muayene amaçlı götürdüm.Cok anlayışlı ve prensipli bir doktor.Hastaya endişeleriyle ilgili güven duygusu veriyor.kKatarakt ve göz cilalama işleminde çok memnun kaldım.Hersey için çok teşekkür ederiz.Rabbim böyle doktorların sayısını artırsın.
Dr.Bey için söylenen bir çok olumlu duyumlarımdan sonra yıllık izinini ve randevu gününü 2 ay gibi bir süre bekledim.Muayeneden sonra ameliyata karar verdi Sn.ÇAM. Mesleğindeki uzmanlığı,mütevaziliği ve başarılı ameliyatı için teşekkür eder,saygılarımı sunarım.İyi ki beklemişim herkese gönülden tavsiye ederim. Z.Gaye GEZ
.....
Sağ gözümden katarak ameliyatı oldum.hiç bir sorun yaşamadım.doktorumun mesleki becerisine, Güler yüzü ve anlayışına teşekkür ederim.Ekip arkadaşlarına özellikle Ayten hanıma da teşekkürlerimi iletirim.şimdi tek sorunum diğer gözüm için doktorumdan randevu bulamama korkusu kendisi çok yoğun çünki. İsmet Kaya(73 yaş bayan)
yu...ş
bir raslantı sonucu doktoru buldum amca sen sağa sola gidipte paranı çarçur etme dedi bede katarak amalıyatı oldum meğer ben hiç görmüyormuşum sağolsun tek gözden oldum iki gözlükkten kurtuldum
za...r
KATARAKT AMELİYATIMIN SONRASINDA MEYDANA GELEN ALLERJİYİ KENDİSİNE YAKIŞIR BİR USTALIKLA TEDAVİ EDEN SEVGİLİ DOKTORUM SAYIN VELİ ÇAM BEYEFENDİYE CANHDAN TEŞEKKÜR VE ŞÜKRANLARIMI ARZ EDERİM.
Veli Çam isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Veli Çam, Göz Hastalıkları.
Veli Çam adresi nerede?Veli Çam şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turgut Reis Mahallesi İstiklal Caddesi No:196 - 198 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Veli Çam isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Veli Çam online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Veli Çam isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Veli Çam bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Veli Çam ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Veli Çam hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Veli Çam hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Mersin bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Mersin bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Mersin bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Mersin bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Mersin bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Mersin bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Mersin bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Mersin bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Mersin bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göz Doktorları