Online Diyet
Kişiye Özel Diyetler
Sporcu Beslenmesi
Çölyak Hastalığında Beslenme
na...
pozitif enerji, iletişim süper kısacası doğru adres doğru yer, sağlıklı kilo vermenin tek adresi diyebilirim. Verdiği seçenekli listesi ile ilk haftadan kilo vermeye başladim
oz...k
Volkan Hocam, öncelikle annemin diyetisyeniydi. Annem "oğlum" diye bahsettiği ve çok memnun olduğundan cesaret alarak, yıllardır yüzleşmekten çekindiğim kilo sorunumla yüzleşerek danışanı olmaya karar verdim. İlk hissiyatımla, birlikte güzel yol kat edeceğimize en başta inandım. İnşallah da öyle olur :)Su anda birlikte bir diyet programi içindeyiz.Kendisi de her daim ulaşılabilir, bana uygun vitaminle de desteklemekte, detaylı olarakta takipte.
Kendisi kilo verebilme psikolojisinden de iyi anlayan, sabırlı, saygılı, güler yüzlü, hoşgörülü, her türlü desteğe, yardıma açık, sizi anlayabilen bir doktor.
Diyet konusunda bir diyetisyen olarak da iyi ve yeniliklere açık, kendini yenilemek ve geliştirmek adına da oldukça başarılı buluyorum.
İyi ki yollarımız kesişmiş ve inşallah o bana yeni bir hayata merhaba diyecek danışanı olarak ben ise ona keyifle hatırlanacak bir mesleki başarı olarak iyi geliriz.
Yolu hep açık, başarıları daim olsun.
el...n
İnsülin direncim ve kilo kontrolü icin Volkan beye başvurdum. Kendisi ilk günden itibaren son derece ilgili, ve tüm sorularıma özenle cevap vererek beni aydınlattı. Volkan bey sayesinde Çok kısa sürede ideal kilom ve sağlığıma tekrar kavuşacağıma eminim. Oluşturduğu beslenme planı beni gerçekten hiç zorlamiyor, aç kalmadan da diyet yapılabileceğini gösterdi. Kendisine çok teşekkürlerimi sunuyorum ve özverili çalışmalarının devamını diliyorum
ay...z
Öncelikle inanılmaz güler yüzlü ve enerjisi çok yüksek. Sürece başladığınız an size bunu başaracağınız yönde motive ediyor sonra ki süreç ise tok karnına zayıflama olarak devam ediyor yardımlarınız için sonsuz teşekkür ederim hocam iyiki varsınız
m....s
Yormayan zorlamayan diyetleri ile baş tacım oldu Volkan bey diyet süresi boyunca asla kendimi aç hissetmedim ve istediğim kiloya ulaştım
fa...u
Kilo kontrolü amaçlı gittiğim diyetisyenimin bana verdiği özel liste sayesinde hem çok sağlıklı hem de aç kalmadan lezzetli tarifleriyle çok hızlı kilo verdim. Ayrıca Güler yüzlü olması ve empatikliği sayesinde kendisine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum
Volkan Yaman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Volkan Yaman, Diyetisyen. Size Volkan Yaman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Normal Randevu, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi.
Volkan Yaman adresi nerede?Volkan Yaman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ovacık Mahallesi D-100 Karayolu No: 22-24 Başiskele
Adresine gitmek zorunda kalmadan Volkan Yaman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Volkan Yaman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Volkan Yaman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Volkan Yaman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Volkan Yaman hangi dilleri konuşuyor?Volkan Yaman ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Volkan Yaman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Volkan Yaman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Volkan Yaman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Volkan Yaman hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Volkan Yaman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Volkan Yaman hangi sigortaları kabul ediyor?Volkan Yaman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.