Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:1, Tepebaşı
nu...
Bir ay önce tükürük bezi ameliyatı oldum Allah razı olsun ken
disinden herşeyiyle mükemmel bir doktor rabbim eksik etmesin başımızdan
a....ö
Çevremdeki hemen herkesin önerisiyle kendisiyle tanıştık ve bugün oğlumun kulak ve geniz eti ameliyatını planladı. Çok mütevazi bir hoca. Oğlumun doktor korkusu nedeniyle koopere olmaması ve yaramazlıklarına karşı son derece hoşgörülüydü. Tedavi süreci, rahatsızlığın nedeni, riskler konusunda son derece aydınlatıcı bir randevu geçirdik. Kendisine güven duydum. Başarılarının devamını diliyorum.
Kızımızın geniz eti ameliyatını gerçekleştiren değerli doktorumuz Vural hocamıza çok teşekkür ederiz. Tecrübesi, bilgisi, güleryüzü, mütevazi tavrı, detaylı açıklamaları, tedaviyi planlaması kendisine sonsuz güven duymamızı sağladı. Doktorumuzu şehir hastanesi ve Eskişehir halkı adına büyük bir şans olarak görüyorum. Çünkü gözlemlediğimiz kadarıyla Vural Bey işine kendisini adayan bir doktor..Size minnettarız hocam.. İşinizde başarılar ve kolaylıklar dileriz. (Bilgin ailesi)
ra...
Kısacası güleryüzüyle bilgisiyle dalında mükemmel bir doktor.bogaz ağrısından 6 ay doktor doktor gezdim en sonunda vural hocamdan ALLAH RAZI OLSUN hastalığımı buldu ve en sonunda ameliyat olmam gerektigini söyledi ve bademcik ameliyatı oldum ve sağlığıma kavuştum.
şe...
23/11/2012 tarihinde 5 yaşındaki oğlumun geniz eti ve kulaklarına tüp takılma operasyonunu gerçekleştiren vural hocama ve ekibine sonsuz şükranlarımı sunuyorum Rabbım sizden razı olsun hocam
tu...
6 yıl süren yoğun sinüzit kaynaklı koku kaybını onca Dr gezip (özel hastaneler dahil) sonuç almamakla birlikte kesinlikle ameliyat olmamı söylemişlerdi. Saygı değer hocamız ilgisi ve alakası bir yana bilgisi ile ameliyat ı son evre görüp ilaç tedavisine başladık. 6 yıl süren koku ve tat alamama sorunum ilaçlara başladıktan sadece 3 gün sonra bana özlediğim tüm koku ve tatları sundu. Allah razı olsun 3 aydır hiç bir problem yok tıp dünyası böyle güzel insanları bizlere nimet olarak sunuyor. Kesinlikle KBB üzerine tek geçerim.
t....c
12 Temmuz günü doktor beye muayene oldum. İlgisi ve alakası mükemmeldi. Şehir Hastaneleri’nde böyle doktorlar görmek insanı çok mutlu ediyor. Kendisine sonsuz teşekkürler.
h....o
Vural hocam, her şeyden önce müthiş değerli bir insan, devamında hekimliği tek kelimeyle muhteşem. Bana göre İyi insan olmasının nedeni, hangi yaş grubunda olursa olsun son derece nazik güler yüzlü, odasına o kadar hasta girip çıkıyor zerre kadar pozitif duruşundan ödün vermiyor. İyi bir hekim çünkü hastayı dinliyor derdini anlatması için gereken cesareti fazlasıyle veriyor, ben kendi şikayetimle ilgili hiç bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Tükürük bezi şişmesi için gitmiştim doğru tedaviyle olumlu bir şekilde hastaneden ayrıldım. Ayrıca randevusuz gitmeme rağmen beni kabul etti, ve tedavi sürecinin son günü sonuçları mesai bitmesine rağmen koridorda alıp inceledi. Gönül isterdiki daha çok şey yazayım, şehir hastanesi ve Eskişehir için büyük kazanç, Allah ondan ve onu yetiştiren anne ve babasından razı olsun
em...
Vural hoca harika bir doktor ayrıca babacan bir kişiliğe sahip.kızımın bademcik ve geniz eti sorunu vardı bir çok doktora götürdük ve ameliyatının sıkıntılı olacağını söylediler ama vural hocam bize öyle bir güven verdiki hiç tedirgin olmadık gönül rahatlığıyla ameliyata karar verdik ve kızımın ameliyatı sorunsuz bir şekilde yaptı ve ayrıca kızımın kulağına tüpte taktı ve kızım bütün sıkıntılarından agrilarindan kurtuldu vural hocam sayesinde. Hic düsünmeden gönül rahatlığıyla vural hocama gidin biz cok memnun kaldik allah vural hocam gibi doktorlarla karsilastirsin hepimizi çok teşekkür ederim vural hocam .saygilarimla
be...n
Kulak ağrısı şikayetiyle gittim sürekli kulak iltihabı yaşadığım için devlet hastanesinde pek çok KBB doktoruna gitmişimdir iletişimini ilgilenmesini tedavide sonuç olarak en çok beğendiğim doktordur kendisi
Vural Fidan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vural Fidan, Kulak Burun Boğaz.
Vural Fidan adresi nerede?Vural Fidan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:1 Tepebaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vural Fidan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vural Fidan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Vural Fidan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vural Fidan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Vural Fidan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Vural Fidan hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Vural Fidan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tepebaşı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları