Pratisyen Hekim Özel Vatan Hastanesi Acil Servisi (İstanbul-Kadıköy) 2003-2005
Ar.Gör. 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi 2005-2011
Uzman Doktor Gümüşhane Devlet Hastanesi 2011-2012
Uzman Doktor Turhal Devlet Hastanesi 2012-2013
Klinik Ar.Gör. Oregon Health&Science University, School of Medicine, Neurosurgery USA 2014-2015
Dr.Öğr.Üy. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi, Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı 2015-2020
Doçent Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi, Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı 2020- 2022
Doçent VM Mersin Medical Park Hastanesi 2022-
Korukent Mahallesi 96015. Sokak, Toroslar
Mersin Şehir Hastanesi
ha...r
Vural bey şu an şehir hastanesinde hastalarını kabul ediyor. Annemin beyninde kitleler vardı acil ameliyat edilmesi gerekiyordu. Gerek ilgisi alakası, gerek detaylı açıklamaları, tecrübesi, çok ilgili bir doktor. Ameliyatımız da çok güzel geçti, yüreğimize su serpti resmen. Allah ondan razı olsun, beyinle alakalı allah gecinden versin bir problem olursa yanına gideceğim ilk insan.
mu...
Mayıs 2023 tarihinde beyin tümörü teşhisi koyan doktorum. Süreç hep onun anlattığı gibi ilerledi. Mersin ve ülkemiz için gerçekten büyük bir şans.
c.....
Vural Bey gerçekten de güzel bir doktor. Kendisi beyin pili ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyatım çok başarılı geçti. Düzelmeye yönelik gidiyorum. Vural Bey ameliyat öncesinde ve sonrasında bilgilendirdi. Bütün her şeyi, ameliyatın nasıl olacağını dair her zaman konuştuk.
Vural Bey benim için mükemmel bir doktor. Oğluma yaptığı beyin pili ameliyatını çok başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Ona minnettarız.
Vural Bey çok iyi, efendi, başarılı bir doktor. Allah ondan razı olsun. Kendisi çocuğumun 2 kere beyin pili ameliyatını gerçekleştirdi. Vural Bey ve yaptığı ameliyattan çok memnun kaldık.
Vural Bey çok iyi bir doktor. Ben parkinson hastasıyım. Kendisi beyin pili ameliyatımı yaptı. Vural Bey'den memnunum. Allah ondan razı olsun.
e....
Adana'da yaşıyoruz. Babamın titreme rahatsızlığından dolayı doktora muayene olduk. Muayene olduğumuz doktorumuz bizi Vural Bey'e yönlendirdi. Kendisinin beyin pili ameliyatını yaptığını ve bu işte çok iyi olduğunu söyledi. Vural Bey bizimle çok ilgilendi, çok samimiydi. Kendisinden ve tedavisinden çok memnun kaldık. Çevremizde bu hastalıkları olan aynı tanıdıklarımızda kendisine yönlendirdik, ameliyat olmak için gittiler. Vural Bey'e teşekkür ederiz. Ameliyatımızı sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdi. Ameliyattan 3 gün sonra evimize geldik. Kendisi istediğimiz zaman ulaşabilmemiz için numarasını paylaştı. İstediğimiz zaman ulaşabildik ve herhangi bir sorun yaşamadık.
Vural Hamzaoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vural Hamzaoğlu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Vural Hamzaoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Vural Hamzaoğlu adresi nerede?Vural Hamzaoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Korukent Mahallesi 96015. Sokak Toroslar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vural Hamzaoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vural Hamzaoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Vural Hamzaoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vural Hamzaoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Vural Hamzaoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Vural Hamzaoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Vural Hamzaoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.