Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diğer

Annem 17 Mart 2022 tarihinde kalça protezi ameliyatı oldu. Ameliyat öncesi ve sonrası Yalım hoca ve ekibinin yakın ilgi alakaları, güler yüzlü, mesai mevhumu gözetmeksizin görev aşkları bizleri çok mutlu etti. Ameliyatımız çok başarılı geçti. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Hepsinden Allah razı olsun.

Konum: Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diğer

Merhabalar 2019 Aralık ayında sağ kalçamdan ameliyat oldum ağrılarımın artması sonucu bir sürü doktor gezdim biz bu ameliyatı yapamayız, daha kapsamlı bi hastaneye git vs. gibi nedenlerden dolayı ordan oraya sürüklediler bizi sonunda Yalım bey’i bulduk ameliyattım çok güzel geçti şuan da hiç bir sıkıntım yok çok şükür. Tekrardan Yalım Bey ve ekibine çok çok teşekkür ediyorum :))

Konum: Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Türkiye de tek bir doktor oda ssk da .doçent dr YALIM ATEŞ hocama sonsuz teşekkürler ediyorum ben çorumlu bekir gedik ne kadar teşekkür etsem azdır Hastalarına karşı çok mütavazi ve saygılı böyle doktor inanın bulunmaz saygılarımla

yakın zamanda her iki kalçama kalça protezi takıldı şu an çok iyiyim agrılarımdan tamamen kurtuldum tabiki yalım bey sayesinde evden çıkamıyor kısa mesafeleri bile yürüyemiyordum hayatımı degiştirdi desem yalan olmaz yalım ateş ve ekibine çok teşekkür ederim

Hocam'ın bizimle yani annemle ilgilenmesi, yaklaşımından çok memnun kaldık. SSK gibi adı her daim kötüye giden bir hastanede böyle el üzerinde tutulan doktorlarmızın olması gerçekten gurur verici. Kendisine ve ekip arkadaşlarına sonsuz teşekkürlerimi bir borç biliyorum.

Profili düzenle veya yönet