Adnan Kahveci Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı B Blok, Kat:7 D:58 Perlavista Residence, Beylikdüzü
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuklar İçin Sosyal Anksiyete Ölçeği
Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
• Bilişsel Davranışçı Terapi (Uygulayıcı)- Gedik Üniversitesi
• Cinsel Terapi (Uygulayıcı) – Gedik Üniversitesi
• Aile ve Çift Terapisi (Uygulayıcı) – Türk Psikoterapistler Derneği
• AGTE Uygulayıcı Eğitimi – Dikkat Antalya Eğt. Arş. Merkezi
• Metropolitan Testi Uygulayıcı Eğitimi – Dikkat Antalya Eğt. Arş. Mr.
• D2/ Burdon / Frankfurten Dikkat testleri Eğitimi – Dikkat Antalya E.A.M
• Objektif Testler
• Projektif Testler
• Resim Yorumlama Eğitimi
• Denver2 Gelişim Testi
Halen İstanbul, Beylikdüzü Kiana Psikoloji Ofisinde çocuk, ergen ve yetişkinlerle terapi süreci yürütmektedir.
Yaren hanım çok kibar,ilgili kesinlikle sorularıma tam cevap veren biri. Aklımda bir şeyin takılı olduğunu ben söylemeden kendisi dile getiriyor. Şu anda çok sağlıklı ilerlediğimizi düşünüyorum. Kızım 28 aylık iyi ki yollarımız kesişmiş diyorum.
bu...
Tanıdığım nadir güzel insanlardan Yaren hanım oğlum severek isteyerek gidiyor oyun terapisi sürecinde tanıştık okadar emeği varki babası öldürüldüğünden beri tuvaletini bezine yapıyordu yıkanmak istemiyordu sinirli agrasif tavırları vardı kreşe gitmek istemiyordu 7 seans ta sorunumuz çözüldü hayatımızı kolaylaştı oğlumun deyimiyle barbi Yaren ablası ailecek seviyoruz sizi
g....k
Yaren hanımla çocuğum ile ilgili çalışmaya başladık. Anaokul oryantasyon problemimiz, yemek problemimiz, öfke sorunumuz vardı. Kısa sürede ilerleme kaydettik. Kendisinden çok çok memnunum. Güler yüzlü olması ve tecrübeli olması bizim için çok güzel
f....y
Kendi bireysel süreçlerimle ilgili Yaren hanımla terapi sürecine başladık, var olan problemlerimle çalışmak benim için çok zordu. Yaren hanımla bu süreçte olumlu ilerliyoruz. Kendisi profesyonel ve güvenilir bir uzman.
b....a
Yaren Hanım'a kızım için gidiyoruz (6 yaşında) şuanda 4 seans olmasına rağmen gözle görülür fark olduğunu söyleyebilirim, tırnak yemesini bıraktı ve özgüveni gelişmeye başladı. Biz şuanda çok memnunuz ve tavsiye ederim kızım limon ablasını çok sevdi :) çocuklarla iletişimi çok güzel, harika bir dinleyici , her gittiğimizde benimle de ilgileniyor ve dinliyor. güler yüzlü Yaren Ablamızı iyiki bulmuşuz. Çok teşekkür ederiz.
Yaren Hanımla uzun zamandır beraber sürece devam ediyoruz. Kendisi çok anlayışlı, yargılamayan, çok iyi dinleyen birisi. Artık ataklarım olmuyor, geceleri çok rahat uyuyabiliyorum. Onca psikoloğa gittim hiç birinde bu şekilde ilerleyemedim. İyi ki Yaren Hanımla tanışmışım. Herkese gönülden tavsiye ediyorum.
ro...a
Çok iyi dinler güzel örneklerle insanı çok iyi aydınlatır konuşurken bile okadar güzel dinlerki kendimi rahatlamış his etmiştim ve hayatımdaki en büyük soruna öyle bir doğrulukla cevap verdiki tüm sorunların nerden geldiğini nerden başladığını buldum ve kendime geldim
Yaren Hanım'la sürecimize devam ediyorum ve çok memnunum. Kendisini birkaç tanıdığıma önerdim. İlk olarak görüşme sağladığımda tereddütlüyüm kendisinin yaşı genç olduğu içi tecrübeli midir diye düşünmüştüm ama gittiğim zaman vidid anlamda beklediğimden çok daha profesyonel yaklaştı. Hem çok samimi hem de çok profesyonel olduğu için yanında rahat hissediyorum. Seanslarımızdan sonra kendimi daha iyi tanıdığımı fark ettim. Her seanstan çıktıktan sonra bir tık daha kendimi bulmuş hissediyorum. Kendimde fark edemediğim şeyleri sayesinde fark ediyorum. Yaren Hanım'ın güvenli tavrı var. Kendisiyle ilerleyen süreçlerde devam etmeyi düşünüyorum.
g....e
3.5 yaşında ikizlerimi anaokulunda sınıflarını ayırdık ve bu süreci yaren hanımın desteğiyle çok güzel ve sağlıklı bir şekilde atlattık. Özellikle anne olarak endişelerim çoktu ama kendisi öyle güzel bu süreci yönetti ki şuan iyki sınıfları ayırmışım diyorum Güleryüzlü iletişim ilkelerini kullanması ve görüşme sonrasında huzurlu bir şekilde yanından ayrılıyorsunuz.
hr...t
Yaren hanım ın bana oğluma ve kızıma okadar faydası dokundu bize okadar iyi geldiki hakkı ödenmez gerçekten mesleğini bu denli severek yapan çok az insan gördüm ve yaren hanım o nadir insanlardan biri
Yaren İlayda Korman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yaren İlayda Korman, Psikoloji. Size Yaren İlayda Korman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Louisa Duss, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi.
Yaren İlayda Korman adresi nerede?Yaren İlayda Korman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Kahveci Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı B Blok, Kat:7 D:58 Perlavista Residence Beylikdüzü
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yaren İlayda Korman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yaren İlayda Korman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yaren İlayda Korman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yaren İlayda Korman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Yaren İlayda Korman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yaren İlayda Korman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yaren İlayda Korman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yaren İlayda Korman hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Yaren İlayda Korman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yaren İlayda Korman hangi sigortaları kabul ediyor?Yaren İlayda Korman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Beylikdüzü Aile İçi İletişim Sorunları
Beylikdüzü Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Beylikdüzü Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Beylikdüzü bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde SGK kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Psikologlar