Bereketzade Mahallesi Bereketzade Cami Sokak No:2, Beyoğlu
şe...n
Ben 2000 yılında Yaşar hocama keratakonus ameliyatı oldum. Tek kelimeyle müthiş bir insan.işinin ehli bir doktor. Insan sarrafı. Sayesinde pırıl pırıl görüyorum. Çok başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi. Kendisine teşekkürlerimi bir borç biliyorum sonsuz saygılar sunuyorum.
fa...l
saygı değer eli öpülesi harika bir hoca olduğunu biliyorum kendilerine sürekli dua ediyorum benim gözlerim kör olmaktan Yaşar Hoca ve ekibi sayesinde kurtuldum Tekirdağda oturuyorum o zaman sevkle gidilen hastaneye (14 sene önce ) sevkle gidilen hastanenize zorla sevk ettirdim aşırı derecede miyoptum lazer olup hastanenizde gözlerime kavuştum sonsuz teşekkürlerimi sunarım .
şe...a
Aralık ayının ilk haftasında Beyoğlu Göz Hastanesi Doç.Dr.Yaşar Küçüksümer tarafından gözümden ameliyat oldum.Kendisinin hastaya olan yakınlığı ve işinde olan başarından dolayı tüm hasta ve hasta yakınlarına tavsiye ediyorum.Bu dönemde böyle doktorlarla karşılaşmak çok zor.Kendisi çok iyi bir hekim ve insan.Yaşamış olduğum rahatsızlığım geçti.Çok teşekkürler
Yaşar Küçüksümer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yaşar Küçüksümer, Göz Hastalıkları.
Yaşar Küçüksümer adresi nerede?Yaşar Küçüksümer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bereketzade Mahallesi Bereketzade Cami Sokak No:2 Beyoğlu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yaşar Küçüksümer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yaşar Küçüksümer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yaşar Küçüksümer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yaşar Küçüksümer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yaşar Küçüksümer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yaşar Küçüksümer hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Yaşar Küçüksümer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beyoğlu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Beyoğlu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları