Remzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere, Çankaya
av...i
1 Mart 2019 sabahı göğüs ağrısıyla uyanarak hastanenize geldiğimde kalp krizi geçirdiğimi öğrendiğimde çok üzüldüm. Uzman Doktor Yasemin Sağlam'ın şifa veren elleriyle acil anju sonucunda çok kısa sürede olumlu tedavi gördüm. Güvenli ellerin Güven Hastanesinde olduğunu algılamam sağlık sorunu olanlar yönünden tereddütsüz Güven'e sığınması inancına ulaştım. Sayın Uzman Doktor Yasemin Sağlam'a sonsuz şükranlarımla,
Avukat Mustafa Ali Çimen.
hü...z
Poliklinikte,tedavi öncesi ve sonrasında yaklaşımı, ilgisi çok iyi.İnsan gönül rahatlığı ile kendini emanet edebiliyor,yakınlarıma,tanıdıklarıma,hastalığım ile ilgili konuştuğum herkese memnuniyetimi anlatıyorum. İyi ki böyle Doktorlarımız var.
i̇...r
sn. yasemin hocadan çok memnun olduğumu belirtmek isterim ve teşekürlerimi bildiririm. Beni kalbime ana halter damara iki adat sten t takılmıştır. Takıldıktan sora sn. hocamıza kontrollerimi yaptırmaktayım. Ancak birara hocamız başka bir sağlık kuruluşuna gitmiştir. Kontrolümün zamanı gelince tekrar sn. hocamıza kontrol olmak isterim saygılarımla
Yasemin Sağlam isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasemin Sağlam, Kardiyoloji.
Yasemin Sağlam adresi nerede?Yasemin Sağlam şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Remzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasemin Sağlam isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yasemin Sağlam online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yasemin Sağlam isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yasemin Sağlam, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yasemin Sağlam isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasemin Sağlam bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yasemin Sağlam ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yasemin Sağlam hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Yasemin Sağlam hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kardiyologlar
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Kardiyologlar
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Kardiyologlar
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kardiyologlar