Histerosalpingografi (HSG)

Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi

Işıklar Cad. No: 35/A 34750 Ataşehir, Kadıköy

Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi

Konum: Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi Diğer

16 yıldır yaşadığım her sağlık sorunumda yanımda olan dünyalar tatlısı doktorum.Bazı forumlarda yazılan olumsuz yorumları görünce danayamayıp bende buraya yazmak istedim.Bartholin kisti sorunumla tanıştığım doktorumu defalarca tekrarlayan bir rahatsızlık olmasi nedeniyle uzun zaman boyunca gözlemleme şansı bulmuş bir hastasıyım.Hastasını rahat ettirmek için elinden geleni yapan(anestezi verilirken gelip elimi tutan:)Işini son derece ciddiye alan ve başarılı bir doktordur kendisi.Kistin dışında başka tedavilerimdede başarı göstermiş kendi alanı olmayan rahatsızlıklarımda iyi meslektaşlarına yönlendirmiş bir insandır.Yıllar içerisinde insanların bir sekilde onu karalamaya çalıştıklarına da şahit olmuşluğum var ve bu durumun onu nekadar üzdüğünü en yakından görenlerdenimdir muhtemelen.Isinde bu kadar başarılı bir doktora kusur bulan,gözden düşürmeye çalışanların ruhsal ve egosal olarak sorunları olduğunu düşünmekteyim.Iyiki var Yasemin hocam gözünüz kapali guvenebilirsiniz.

Y
Telefon numarası doğrulandı

lupuslu bir hasta olarak kendisine güvendim ve bebeğime sağlıkla kavuştum-sezaryandan çok korkmama rağmen 3 saat sonra ayaktaydım:) hastane çıkışı 5 .katta asansörsüz evime bebeğimi kendim taşıdım ne bir sızı ne bir ağrı ..şiddetle tavsiye ediyorum

Telefon numarası doğrulandı

Son derece iyi bir hekim. Herkese tavsiye ederim.