Vermiş olduğu hizmetler arasında; Botoks,Dolgu, Dudak Dolgusu, Kırışıklık Tedavisi, Lazerle Yüz Estetiği, Medikal Estetik, PRP, PRP Yüz Gençleştirme, Saç Mezoterapi Ve Saç PRP, Yüz Dolgusu ve İple Yüz Germe bulunmaktadır.
Şu anda Özel Şanmed Hastanesi'nde hizmet vermektedir.
Ertuğrul Gazi Mah. Yunus Emre Cad. No: 76 Haliliye, Haliliye, Şanlıurfa
Saç Mezoterapi Ve Saç PRP
Yüz Dolgusu
İple Yüz Germe
t.....
Rinoplasti ameliyatı oldum. Gerçekten ameliyatım beklediğimden kat kat iyi geçti.Ameliyat süreci olsun ameliyat sonrası kontrol süresi olsun çok ilgili ve özenli davrandılar. Öncelikle Yasin Beye ve ekibine sonsuz şükranlarımı iletiyorum.
s....d
Yasin Bey’e botoks uygulaması için gittim ve sonuçtan son derece memnun kaldım. Kendisinin profesyonelliği ve hastasına gösterdiği ilgi gerçekten güven vericiydi. Uygulama sırasında da sonrasında da her aşamada detaylı bilgilendirme yaptı, böylece süreci rahat ve endişesiz bir şekilde atlattım. Sonuçlar ise doğal ve tam istediğim gibi oldu. Hem güler yüzü hem de uzmanlığıyla sebebiyle iyi dileklerimi iletiyorum.
al...i
Herkese tavsiye edebileceğim profesyonel ve hasta odaklı prp ve diğer işlemler üzerinde işini titizlikle yapıyor Yasin beye ve Medikal estetik ekibine hastalara karşı güler yüzlü ilgi ve allakalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum
Yasin Kurtboğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasin Kurtboğan, Pratisyen. Size Yasin Kurtboğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Botoks, Dolgu, PRP, PRP Yüz Gençleştirme, Dudak Dolgusu, Yüz Dolgusu, İple Yüz Germe, Medikal Estetik, Lazerle Yüz Estetiği.
Yasin Kurtboğan adresi nerede?Yasin Kurtboğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ertuğrul Gazi Mah. Yunus Emre Cad. No: 76 Haliliye Şanlıurfa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasin Kurtboğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yasin Kurtboğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yasin Kurtboğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yasin Kurtboğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yasin Kurtboğan hangi dilleri konuşuyor?Yasin Kurtboğan ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yasin Kurtboğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasin Kurtboğan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yasin Kurtboğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Yasin Kurtboğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yasin Kurtboğan hangi sigortaları kabul ediyor?Yasin Kurtboğan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Şanlıurfa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Pratisyen Hekimler
Şanlıurfa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Şanlıurfa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Şanlıurfa bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Pratisyen Hekimler
Şanlıurfa bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Şanlıurfa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Şanlıurfa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Şanlıurfa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Şanlıurfa bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Şanlıurfa bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Şanlıurfa bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Pratisyen Hekimler
Şanlıurfa bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Pratisyen Hekimler
Şanlıurfa bölgesinde Anadolu Hayat Ve Emeklilik kabul eden Pratisyen Hekimler
Şanlıurfa bölgesinde SGK kabul eden Pratisyen Hekimler