Yeni Batı Mah. 2026. Cad. Batıkent, Yenimahalle
bu...l
Yenimahalle Egitim arastırmada randevuma gittim hemoroid ve meme kontrolu için gittim.Ayağa dahi kalkmadan 1 dk içerisinde ilaç yazıp ultrasona yolladı.sonuç olarak maalesef hiç memnun kalkmadım
y.....
2 haftadir agrili, bol akintili, uyutmayan ve arada atesimi cikaran bir perianal apse icin yenimahalle devlet hastanesi acil servise basvurdum. sorunumu dinleyip gozle muayene sonrasi yavuz bey'e yonlendirdiler. kendisi zaten klinikteydi, hic beklemedim. yurumekte, yatmakta, oksurmekte bile aci cektigimi belirttim ve apsenin akintili oldugunu da birden fazla belirttim.
muayene sureci pozitif degildi. iki antibiyotik hap, bir antibiyotik merhem ve iki agri kesici ile eve dondum.
6 saat sonra agridan tekrar acile kaldirildim. bu sefer baska bir hastane tercih ettim. burada ilaclarim degistirildi ve apsem aspire edildi.
deneyimim budur.
yı...
O kadar iyi bir doktor ki engin tecrübesi güler yüzü ve daha nicesi sizinle karşılaşmak bir hasta olarak en büyük şansımız oldu gerçekten iyiki siz Safra kesesi ameliyatım sonrası hiç bir zorluk çekmeden sayenizde sağlığıma kavuştum çok teşekkür ederim hastanız Yılmaz Güzel
mu...t
Bu doktor dün benim kasık altımdan büyük bir yağ bezesini ameliyathanede aldı.Ancak ne ameliyat öncesi nede ameliyat sonrası hiçbir bilgi vermedi(pansuman,dikiş alma ve iyileşme süresi,yapılması gerekenler vs ).Hastayı bir dosya olarak gören yüzünde en ufak bi tebessüm olmayan bir doktor .Hastaların bunu bilmesinde fayda olacağını düşündüm.
is....
yavuz hoca branjının eniyi doktorlarından olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. en ufak bir terettüd duymadan kendisine güvenebilirsiniz. allah ondan razı olsun.
ni...n
İstanbul'da yasamama ragmen meme konusunda yasamis oldugum sorunu, dr.yavuz beyi en iyi hekim olarak oneren arkadasima ve dr.yavuz beyin once guvenilir bir doktor olusuna,hastayi bilgilendirmesine,insanligina, ilgi ve alakasina binlerce tesekkurler...
Yavuz Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yavuz Kılıç, Genel Cerrahi.
Yavuz Kılıç adresi nerede?Yavuz Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Batı Mah. 2026. Cad. Batıkent Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yavuz Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yavuz Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yavuz Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yavuz Kılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yavuz Kılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yavuz Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Yavuz Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yenimahalle bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Yenimahalle bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar