ya...7
Ben Yahya Akbaş Yaklaşık olarak 8 Senedir Yavuz Hocamın Hastasıyım. Bir Aile Ferdi Direği Neyse Yavuz Hocamda O. Yani Bir Evladı Olarak Görüyor Bizleri. 7/24 İlgi Gösteriyor Oturduğumuz Zaman Saatlerce Neler Yapabileceğimizi Beraber Karar Verebiliyoruz. Hastalığa Karşı Direci Gösterip Gerisini İlahi Taktir Olarak Yorumluyor. Kısacası Yavuz Köksal Baba Adam :))
sa...r
Ben sadık mehmet Yorulmaz babası
Bir doktordan ziyade bir insan karşısındaki kişiyi de o şekilde görüyor sorunlarını dinliyor (her ne şekilde anlatirsan anlatsın ))hasta kişinin derdine ortak oluyor çare arıyor böyle insanlar canım ülkeme her daim lazım ve desteklemeliyiz bende canı gömülen destekliyor ve kendi gibi nice (ismi gibi)) yavuz doktorlar yetiştirmesini saygıyla arzuluyorum . işte mustafa kemal'in beni türk hekimlerine emanet edin dediği doktor (tek kelime)
el...i
biz elif tunç un ailesi 6 yıldır bizimle verdiğiniz çabadan dolayı teşekkür eder bir çok çoçuğun hayata dönmesine vesile olduğunuz için sizi yılın değil yüz yılın hekimi seçsek yine az rabbim sizi ve ailenizi en güzel yerlere layık etsin
fe...k
insanlara değer veren bir insan karşısındakine samimi şekilde bilgi veren bir kişi
Yavuz Köksal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yavuz Köksal, Çocuk Onkolojisi.
Yavuz Köksal adresi nerede?Yavuz Köksal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alaeddin Keykubad Kampüsü 42075 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yavuz Köksal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yavuz Köksal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yavuz Köksal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yavuz Köksal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yavuz Köksal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yavuz Köksal hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Yavuz Köksal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.