mu...n
Birkac aydir suregelen rektal kanama sikayetleri ile cesitli saglik kurumlarina muracaat ettim. Hemoroid tanisi konarak cesitli tedaviler duzenlendi. Ancak sikayetlerimin devam etmesi uzerinde benzer sikayetlerden muzdarip bir arkadasima danistim. Beni Dr.Yavuz Ozdemir'e yonlendirdi. Muayene esnasinda cok anlayisli ve guleryuzluydu. Konusuna oldukca hakim oldugu belliydi. Detayli bir muayene sonrasinda endoskopi ile de bakmak gerektigini soyledi. Neticede rektum kanseri tespit etti ve gerekli hazirliklar yapildiktan sonra ameliyat oldum. Simdi kanser illetinden kurtuldum.
Yavuz Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yavuz Özdemir, Genel Cerrahi.
Yavuz Özdemir adresi nerede?Yavuz Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yavuz Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yavuz Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yavuz Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yavuz Özdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yavuz Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yavuz Özdemir hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Yavuz Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Pendik bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar