Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:1, Tepebaşı
se...l
yaklaşık 4 yıldır sırt ve boyun ağrım vardı. birçok özel ve devlet hastanesinde farklı uzman doktorlara muayene oldum her biri başka birşey söyledi genellikle boyun düzleşmesi olduğu söylendi ve kullandığım ilaçların ve egzersizlerin hiçbir faydası olmadı. 2 hafta önce son çare olarak fizik tedavi yaptırmak için gittiğim Yavuz bey benim sırt ağrımın yumuşak doku romatizması olduğu teşhisini koydu. ilaç başladı ve 1 hafta içinde sırt ağrım %90 geçti. kendisine buradan teşekkür ediyorum.
es...i
Bir yıl içinde şiddetli sırt ağrısı ile dört kez kendisine başvurdum.Gerekli tüm tetkikleri yaptı kendileri.en kuvvetli ağrı kesicileri kullandı.Ama hastalığıma teşhiside tedaviyide kendim buldum.Meğer hastalığım reflü imiş.İnternetten buldum bu sonucu.gecenin ikisinde sırt ağrısından uyuyamazken bir sitede gözüme çarptı.O saatte nöbetçi eczaneye gidip iki reflü ilacı aldım ve son yedi sekiz aydır ne sırt ağrısı var nede ağrı kesici.Sağolsun o siteyi hazırlayan gastro.uzm.prof. dr.
Yavuz Selim Pehlivan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yavuz Selim Pehlivan, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Yavuz Selim Pehlivan adresi nerede?Yavuz Selim Pehlivan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:1 Tepebaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yavuz Selim Pehlivan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yavuz Selim Pehlivan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yavuz Selim Pehlivan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yavuz Selim Pehlivan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yavuz Selim Pehlivan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yavuz Selim Pehlivan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Yavuz Selim Pehlivan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tepebaşı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları