Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi
Türkkuyusu Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi No:60/1, Bodrum

Diyetisyen Randevusu

Diyetisyen Randevusu

Uzm.Dyt. Yeşim Özcan Acıbadem Maslak Hastanesi'nde danışanlarına hizmet vermektedir. 2014 yılında Haliç Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun olup, lisans tezini Anne Sütü Etkinliği ve Biyoaktif maddeler üzerine tamamlamıştır. London The Language School da yabancı dil eğitimini aldıktan sonra, 2016 yılında Okan Üniversitesin'de yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. 2014 yılında Nişantaşı Diyet Aktif Kliniğinde Diyetisyen olarak görev alıp, aynı zamanda Diyetisyen Dünyası site editörlüğü ve bir çok marka ile iş birliği yaparak çeşitli atölye ve eğitimler düzenlemiş ve marka yöneticiliği yapmıştır. Eskişehir Spor Klübü'ne sporcu sağlığı ve beslenmesi üzerine danışmanlık vermiştir.

Tesadüfen gittim.Kilo vermek için tercih ettim.Başarılı bir diyetisyen olduğunu düşünüyorum kendisinin ve sadece kilo vermek için değil kilo kontrolü ile ilgili iyi tavsiyeleri de var.Kendisine teşekkür ederim.Benim önceliklerime uygun bir diyet listesi hazırladı.Kilo verdim.2 ay danışanı oldum.İhtiyaç duyduğum heran ulaşabiliyorum.Takibinden ve yönlendirmesinden memnunum.Yakınlarıma da tavsiye ederim.