İzzettin Çalışlar Caddesi No: 31/A, Bahçelievler, İstanbul
si...l
Yeşim hanımin yanina korkudan titreyerek gittim kanal tedavimi o kadar güzel yaptıkı açıklayarak beni sakinlestirerek ve o kadar mutavazi kibar bir doktor ki iyi ki yolum onunla kesisti cok tesekkur ediyorum
Yeşim Uzuner Taş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yeşim Uzuner Taş, Endodonti.
Yeşim Uzuner Taş adresi nerede?Yeşim Uzuner Taş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzzettin Çalışlar Caddesi No: 31/A Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yeşim Uzuner Taş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yeşim Uzuner Taş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yeşim Uzuner Taş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yeşim Uzuner Taş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yeşim Uzuner Taş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yeşim Uzuner Taş hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Yeşim Uzuner Taş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Bahçelievler Diş Çene ve Yüz Bölgesi Gelişim Yetersizlikleri
Bahçelievler Diş ve Diş eti hastalıkları