mu...u
hastasına ve hasta yakınlarına bu kadar güven veren ve ilgili bir doktor ile karşılaşmış olmak allahın bize bir lütfu diye düşünüyorum. İstanbul da ikamet etmeme rağmen kalp damar hastalığı olan herkeze hastanesini ve Yılmaz Bey i tavsiye ediyorum.
ha...n
başarılı, hastası ile ilgili kıymetli doktor YILMAZ ÇİRBAN
Yılmaz Çirban isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yılmaz Çirban, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Yılmaz Çirban adresi nerede?Yılmaz Çirban şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 8229/1 Sk. No:56 Çiğli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yılmaz Çirban isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yılmaz Çirban online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yılmaz Çirban isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yılmaz Çirban, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yılmaz Çirban isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yılmaz Çirban bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yılmaz Çirban ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yılmaz Çirban hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Yılmaz Çirban hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yılmaz Çirban hangi sigortaları kabul ediyor?Yılmaz Çirban tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Çiğli bölgesinde SGK kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çiğli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları