Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih
h....t
2004 yilinda Annem gözlerini kaybetmek üzere iken Yılmaz bey üveit ve göz tansiyonu ameliyatılarını gerçeklestirdi. Annemin kahramanı her zaman övgü ve dua ile andığımız mükemmel bir doktor.
se....
23 yıldır üveit hastasiyim şuan 35 yasindayim ilk üveit atagimi 12 yasimda gecirdim ve 17 yasinda Yilmaz hoca ile tanistim o gun bugundur kendisi benim doktorumdur uzun yillar tedavi etti beni şuan gozlerim goruyorsa onun sayesindedir kendisi çok basarili bir hocadir Allah basimizdan eksik etmesin benim hayata tutunmam kendisinin sayesinde olmustur kendisi cok zeki basarili ve bilgili bir hekimdir iyi ki varsiniz hocam...
mi...r
çok başarılı bir doktor onun sayesinde gözlerim görüyo allah başımızdan eksik etmesinn...
co...o
8 9 yaşlarında üveit rahatsızlığım olduğunu öğrendim ve uzun yıllar yılmaz beye cerrah paşada muayene oldum. kendisi çok iyi ve başarılı bir hekimdir
Yılmaz Özyazgan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yılmaz Özyazgan, Göz Hastalıkları.
Yılmaz Özyazgan adresi nerede?Yılmaz Özyazgan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E Fatih
- Halaskargazi Cad. No: 216/1 Atatürk Evi Hizası Osmanbey İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yılmaz Özyazgan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yılmaz Özyazgan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yılmaz Özyazgan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yılmaz Özyazgan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yılmaz Özyazgan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yılmaz Özyazgan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Yılmaz Özyazgan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.