Histerosalpingografi (HSG)
Konya Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Rahim Filmi
Konya Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
be...e
Çook beyefendi ve çook ilgili bir doktor bu devirde böyle doktor bulabilmek çook zor. Sorduğumuz her soruya sabırlı bir şekilde cevap verdi Allah razı olsun ondan.
de...z
gerçekten çok beyefendi ve ilgili bir doktor.
Yücel Fındık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yücel Fındık, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Yücel Fındık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Yücel Fındık adresi nerede?Yücel Fındık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Horozluhan Mahallesi Yeni İstanbul Caddesi No:30 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yücel Fındık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yücel Fındık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yücel Fındık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yücel Fındık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yücel Fındık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yücel Fındık hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Yücel Fındık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları