Büyükdere Mh. Osmangazi Üniversitesi Meşelik Kampüsü, Eskişehir
u.....
Yüksel hoca lad damarımın çatal kısmındaki tıkanıklığı anjiyo cd’sinden izleyip buraya stent ile açabileceğini söyledi. Anjiyo yaparken ise tehlikeli biyer ben buraya stent atamam diyerek benim bypass olmam gerektiğini söyledi.ben ise aynı yere stent taktırdım
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
re...n
Hocam, 81 yaşındaki annemin olası kalp krizini önlediniz, çok teşekkür ederiz. Elinize, beyninize, yüreğinize sağlık. Recai Alkan, hastanız Zübeyde Alkan'ın oğlu
ne...i
hocam cok tesekurler desemde az gelır sıze . sıze gelmeden once devlet hastanesıne acıl gıttık mıde sıpasımı dıye bızı orda yaklasık 6 saat tuttular o saat zarfında sızınle ırtıbata gectık vede sız o saatte bıze ılgı ve alakadar olaarak ılgılendınız ardından annemle gayet guzel bısekılde ılgılendınız sıze canı gonulden tesekkur ederım .benım oguverstesıne olan kuskunlugumu yendınız. bu arada kızımı bursa cekırge kalp merkezıne goturuyorum
me...i
bundan iki sene önce kalp krizi gecirdim bir gece sabaha karşı hayatımı kurtardı ondan ve ekibinden allah razı olsun çok iyi ve güler yüzlü bir kişi
ze...z
Ben Zerrin Cengiz.Yüksel beyi anlatacak kelime bulmakta zorlaniyorum.Annem 2 yil önce Anadolu hastanesinde gereksiz yere kapak ameliyati yapildi.Üstelik basarisiz bir ameliyat.Hikaye uzun.Sonrasinda Yüksel beye gittik.Onun müdahale ve yönlendirmeleri sayesinde annecim ölümden döndü.Suan son derece saglikli hayatini devam ettiriyor.Kalp ile ilgili sorunu olanlar Yüksel beye görünmeden hicbir müdahalede bulunmasinlar.Allah kendisinden razi olsun.Binlercekez tesekkürler
na...e
teşekkürler doktor bey annemin hastalığına gösterdiğiniz ilgiden çok memmnunum kontrolunuzda annemin durumu iyi inşallah da böyle gider
Yüksel Çavuşoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yüksel Çavuşoğlu, Kardiyoloji.
Yüksel Çavuşoğlu adresi nerede?Yüksel Çavuşoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükdere Mh. Osmangazi Üniversitesi Meşelik Kampüsü Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yüksel Çavuşoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yüksel Çavuşoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yüksel Çavuşoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yüksel Çavuşoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yüksel Çavuşoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yüksel Çavuşoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Yüksel Çavuşoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Eskişehir bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Kardiyologlar
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kardiyologlar