b....c
Yüksel hocaya annem için gittik. Karın içindeki damarda iltihaplanma olduğu söylenerek romatoloji bölümüne gitmemiz gerektiği söylendi. Yüksel hocayı kendi araştırmalarım sonucunda bulup randevu aldım. Sorun teşhis edildi ve tedavi süreci başladı. Aynı zamanda Yüksel hoca hasta psikolojisinden çok iyi anlayan bir hekim aklımızda hiç soru işaretine yer kalmadan bütün cevapları alabildik. korkarak ve panikle gittiğimiz hastaneden Yüksel hocanın detaylı anlatımları ve tedavi çözümü sayesinde aklımızda bir şüphe olmadan ayrıldık.
tu...y
Yıllardır dinmeyen romatizmal agrılarım, sedef rahatsızlığım vardı. Kaç gane hastane kaç tane doktor gezdiysem de çözüm bulamadım. Tavsiye üzerine şehir dışından Bursa ya geldim. Allah beni iyi ki Yüksel Hocamla karşılaştırdı. Onun sayesinde ağrılarım dindi. Romatizma tahlillerimde değerlerim normale döndü. Her soruma detaylı ve net cevaplar verdi. Güler yüzü ve ilgisi hiç eksik olmadı. Birdaha asla başka doktora gitmem. Sehir dışı da olsa YÜKSEL KARAKOÇ tek adres. Teşekkür ederim hocam.
t.....
Doktor beyle eşimin bel ağrıları için gittik. Uzun süre bir çok doktor fıtık teşhisi ve tedavisi uyguladıktan sonra bir tanıdığımızın önerisiyle kendisine geldik. AS teşhisi koydu ancak hastalık hakkında doğru düzgün bilgi vermedi. Verdiği ilacı hep mi içmeliyiz, ağrımız oldukça mı onu bile soramadan çıktık. Bilgili ve donanımlı bir doktor ancak hastaya aktaramıyor.
a....c
Romatizma denilince akla gelen tek isim. Çok memnun kaldık. Mükemmel bir doktor. Tedavi son derece iyiydi. Yıllardır geçmeyen şikayetlerimiz sonunda son buldu. Teşekkürler Yüksel Hocam.
sa...r
Kendisine tavsiye üzerine ve inanılmaz derecede acıyla gittim karşında kıvranıyordum ilk gün pek ilgilendi sonuçları göstermeye gittiğimde yüzüme bile bakmadı beni alakası olmadığı halde sırf başından savmak İçin nörölojiye gönderdi devlet hastanesine gittim durumumun yumuşak doku romatizması olduğu çıktı zaten bütün bulgular o yöndeydi ama canı bakmak istemediği için ilgilenmedi asla tavsiye etmem paranıza yazık etmeyin
sa...l
1988 yılından beri sedef hastalığım var. profesörler dahil olmak üzere bir çok hastanede tedavi oldum. Hatta Kangal Balıklı göle bile gittim, tabi ki tedavilere cevap veriyordum. 5-6 ay sonra tekrar nüksediyor. 4-5 yıl önce küçük eklemlerimden başlamak üzere şişmeler ve ağrılar başladı. (artrit) 2012 yılının haziran ayında yüksel KARAKOÇ beye müracaat ettim. Verdiği ilaç sayesinde 1 ay gibi kısa bir süre içinde sedef ve ağrılar azalmaya başladı. Şu an iyi durumdayım. Kendilerine teşekkürlerimi, saygılarımı ve minnetimi sunuyorum. Allah eksikliğinizi göstermesin hocam. Benim gibi sedef hastalığı ve eklem problemleri olanları Sayın Dr. Yüksel KARAKOÇ'a bir görünmelerini tavsiye ederim.
se...n
YIllardır hastanelerde dolaşmaktan ve sürekli hekim değiştirmekten çok yorulmuştum Yüksel beye bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim ve çok memnun kaldım işinde çok titiz çok duyarlı düzenli ve kendinden çok emin kendisiyle konuşurken doğru yerde olduğumu hissettim ve beni yanıltmadı burdan kendisine çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız hocam
fa...k
ben Behçet hastasıyım ve bu yüzden özel hayatımda bile sorunlar yaşamaya başlamıştım beni hasta biri olmaktan kurtarıp sağlığıma kavuşturdu şikayetlerim sayesinde yok denecek kadar az anlayışlı ve hastasına değer veren bir hekim ve bence işinde çok iyi çok ama çok teşekkür ederim hocam
se...i
sizin sayenizde kısa sürede tekrar normal yaşantıma ve günlük hayatıma döndüm bu uzun bir yol biliyorum ama bu yolda sizle birlikte yürüyeceğim için kendime daha çok güveniyorum yıllardır boşa beklemişim emeğinize sağlık verdiğiniz hizmetin bedeli yok eminim ama küçücük bir teşekkür etmek istedim iyi çalışmalar
mu...n
yüksel bey süper bir insan mükemmel bir doktor beni yüksel bey iyileştirdi
Yüksel Karakoç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yüksel Karakoç, Romatoloji, İç Hastalıkları.
Yüksel Karakoç adresi nerede?Yüksel Karakoç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yüksel Karakoç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yüksel Karakoç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yüksel Karakoç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yüksel Karakoç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yüksel Karakoç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yüksel Karakoç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yüksel Karakoç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yüksel Karakoç hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Yüksel Karakoç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Romatologlar
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Romatologlar
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Romatologlar
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Romatologlar
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Romatologlar
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Romatologlar
Nilüfer bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Romatologlar
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Romatologlar
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Romatologlar