se...l
2016 yilinda 4.evrede fitik ameliyati geçirmiştim.Fıtıklar tekrarladi,kanal daralmam ve bel kaymam oluştu yeniden.Sağ bacağimda çok şiddetli dinmek bilmeyen ağrilar başladi.Araştirmalarim sonucu Yüksel hocadan randevu aldik.Güler yuzlu ve guven verici tavirlariyla 2 hafta once ameliyatimi gerceklestirdi.Ağrilarim son buldu artik aci çekmeden yürüyebiliyorum.Çok ilgili alakali,açiklayici başarili bir doktor.
gö...ş
Yüksel Hocaya bel fıtığı patlamış halde ağrılardan çocuklar gibi ağlayarak yürüyemez halde götürdüğüm annemi gülme krizleri ile taburcu ederek çıkardım. Patlayan fıtık sağ bacak sinir kanalına girmiş ayağını oynatamayacak kadar güçsüzleşmiş yerden 1 cm ayağını kaldıramazken götürdüğüm annemi ameliyat akşamı ayağını havalara kaldırmış halde gördü bu gözler. Ameliyattan 3 saat sonra yürüyüp ameliyatlı olmasına rağmen destek almadan ve ağrı kesici kullanmadan aynı akşam yürüdü. Kusursuz ve mutlu bir ameliyat süreci geçirdik. fıtık patlaması öncesindeki yıllarda mevcut olan fıtığa bağlı ayak bacak ağrıları bile gitti,doktorun samimiyeti insana verdiği güveni anlatmak çok zor. hastahanede personel ve hasta yakınlarından duyduklarımı da sizlere eklemek isterim kimsenin kolay kolay cesaret edemediği ameliyatlara gözü kara bir şekilde girdiğini, fıtık vb operasyonların onun için basit olduğu egosu olmadığı her soruya tane tane cevap verdiğini anlatıyorlardı. Pazar günü bile geldi kontrle
es...ı
Özel yücelen hastanesinde nisan 2022 tarihinde çok değerli doktor yüksel hocadan randevu aldığımda neredeyse yürüyemeyecek haldeydim , düz duramıyordum , eğik şekilde odasına girdim
Yüksel hocam benim MR görüntülerimi detaylı olarak inceledi , fiziksel muayene yaptı
omuriliğimde ileri aşamada kanal darlığı ve skolyoz mevcuttu ,İstanbulda devlet hastaneleride dahil bir çok doktora gittiğim halde herhangi bir tedavi bulamadım. Yüksel hocam ameliyatın kaçınılmaz olduğunu iletti ki bunun bende farkındaydım
27 Nisan’da çok başarılı bir ameliyat yaptı , 1ay geçti ameliyatımım üstünden ve tüm aştı sızılarım bitti. Ameliyatın 4 . Günü günde toplam 4.000 adım yürüyecek kadar iyiydim ki daha fazlasını da yürüyebilirdin
en önemlisi de artık düzgün bir şekilde dümdüz yürüyorum , Değerli hocam ameliyat sonrasında da iyileşme sürecimi sürekli takip etti, moralimi yüksek tuttu , hastanın psikolojisinden anlayıp bilgisi ve deneyimiyle güven verdi
hayata tekrar doğdum sayesinde rahat yürüyorum hiç ağrım olmadan ağrı kesiciler arkadaşım olmuştu artık hiç içmiyorum mutluyum sağlıklıyım sayesinde
çok değerli kıymetli hocam her zaman minnettar olacağım size hakkınızı ödeyemem ki
Yürüyorum artık ne denilebilir ki bunun üstüne , ağrılarımdan artık ağlamıyorum mutluyum sayesinde
Kendisi alanında uzman Harika kişilikte bir insan hastalarıyla ilgilenmesi her yönüyle süper Yüksel hocamı İstanbul’da kayınvalidemin bel fıtığı ameliyatında tavsiye üzerine tanıdık çok memnun kaldık bendede boyun fıtığı vardı çok ilerlemiş artık son raddesine gelmişti ameliyat dedi Erzurum da bütün beyin cerrahları bizde hemen kedisine ulaştık Bolu da ameliyat oldum iyiki varsın Yüksel Hocam sizin gibilerinin sayısının artması temennisi ile ...
ay...n
Ben başka bi Dr un tavsiyesiy yüksel hocaya gidiyorum beyincik sarkması ameliyatı olucam çok güven verici bi üslubu var yaklaşımlari hastalığı insanın kafasında Basitleştiresi çok hoşuma gitti inşallah bi sıkıntı çıkmadan atlatitim
ne...n
Cok iy doktor sayesinde yuruyorum allah ondan raziolsun alaninda eniy doktor diye bilirim hastalrina ilgisi olsun ve basarili operasyonlar olsun yusel beyi tercih etmelisiniz hayatimda tanidigim eniy doktorlardan biri bunlari abarti olsun diye konusmuyorum kendisi devlet hastanesinde ama size sorunlarini asla yansitmaz
ne...n
Yüksel Navruz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yüksel Navruz, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Yüksel Navruz adresi nerede?Yüksel Navruz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hastane Caddesi Bolu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yüksel Navruz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yüksel Navruz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yüksel Navruz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yüksel Navruz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yüksel Navruz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yüksel Navruz hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Yüksel Navruz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.