m...
7 yıldır doktorumuz,çok çok iyi bir hekim. İlgili, düşünceli, işinde başarılı ve ciddi, operasyon aralarındaki dinlenme zamanlarında bile hastalarını yalnız bırakmayan birisi. Böyle bir doktor bilmiyorum daha...
se...n
Mutlaka en iyi doktoru arıyorsunuzdur ve internetten bakıp bilgi alamk istiyorsunuzdur. Hamileyken bir bayan için en önemli şey güler yüz bir doktor, ilgi ve en iyi olması. güler yüz ve ilgili evet peki dalında ne kadar iyi. bunu güler yüzüne borçlu değil Yüksel pehlevan. 2 çocuğumuda onda doğurdum. ilk çocuğum 7.5 aylıkken doğuruyordum hemen hastaneye yatırdı ve gözetim altında tuttu, 3 kez doğum başladı riskliydi ve hemen teşhisi koyup beni en iyi şekilde doğumumu yaptırdı. 2. çocuğuma ilk çocuğum 8 aylık hamileyken sezeryan olmama rağmen doğura bilirsin dedi ki en az 2 yıl beklemem gerekirken. 3 aylıktı sanırım 2. bebeğim beyninde 2 kis vardı ve bunu görüp teşhisini koydu ve beklememiz gerektiğini ama gene de renkli ultrasona girmem için doktorlar önerdi ve biz profesöre gittik ve Yüksel beyin dediği her şeyi zaten bize söylenenleri söyledi. 8 aylıkken kanamma geldi hemen müdahale etti. 2. kez kanamam geldi gene müdahale etti. teşhiste bir numara. çok riskli durumda en iyi kararı veriyor ki bence sorun karşında alınabilecek en iyi kararları veren ve her zaman yanınızda olan bir doktor olmalı. övmekle bitmez desek en doğrusu en iyisi yaşamak.
ya...n
doktor yuksel pehlıvandan cok memnunum hastalarınlan cok ılgılenıyor hastalarına yerınde ve zamanında mudahale edıyo mesela benım dusuk telıkem vardı dogum yapanakadar gozetım altında tuttu yerıgeldı ufak bı sancıda yatırdı herseylen cok guzel ılgılendı herkese tavsıye ederım yıne hamıle kalsam hıc dusun meden yıne gıderım
Yüksel Pehlivan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yüksel Pehlivan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Yüksel Pehlivan adresi nerede?Yüksel Pehlivan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yuvamakarca Konutları Alikahya Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yüksel Pehlivan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yüksel Pehlivan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yüksel Pehlivan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yüksel Pehlivan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yüksel Pehlivan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yüksel Pehlivan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Yüksel Pehlivan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları